07.06.2024
Valerie Lungu, prinsă cu photoshop-ul! Detaliul care a dat-o de gol pe influenceriță - FOTO

Valerie Lungu și-a organizat recent o escapadă la Paris. Influencerița nu a ratat ocazia și a publicat câteva fotografii din capitala Franței.

În imagini Lungu poartă o rochie maxi, mulată pe corp, care îi accentuează perfect silueta.

Peste 14 mii de internauți au apreciat imaginile vedetei și i-au făcut complimente. „Ca o sirenă”, „Foc”, „Foarte frumoasă”, „Uimitor! Ești grozavă”, „Ador rochia aceasta pe tine”, sunt câteva dintre comentariile abonaților.

Ești în căutarea rochiei perfecte pentru balul de absolvire? Vezi unde o poți găsi - VIDEO

Unii însă au observat că Valerie și-a editat 2 dintre imaginile pe care le-a publicat. Ea și-a scos baretele de la rochie cu ajutorul photoshop-ului.

„Vezi că ai uitat să-ți editezi baretele și din poza de la spate”, a scris un internaut.

A fost lansată prima carte de dicție pentru copii din Republica Moldova. Vera Nastasiu, autoare: „Istoria acestei cărți a pornit de la o fetiță mică care avea un defect grav de vorbire” - VIDEO

Valerie Lungu este urmarită pe Instagram de aproximativ 940 de mii de persoane. Pentru fiecare poză sau filmare pe care o postează, ea muncește foarte mult și se dedică în totalitate acestei pasiuni. Mereu originală și cu idei spectaculoase, fosta concurentă a emisiunii de stil a reușit să câștige simpatia urmăritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie