04.11.2019
Valeria Lungu - indignata de vedetismul unor moldoveni! „Eu, de exemplu, am plecat de la coada vacii...’’
Fashionista Valeria Lungu indeamna persoanele publice sa nu uite de unde au pornit spre drumul succesului.

Daca uneori li „se ridica vedetismul la cap” sa fie oameni. ,,Stiu persoane care nu mai raspund la mesaje sau nu schimba o vorba cu tine pentru ca naaaaa are 1000/300k hai sa fim oameni si sa nu uitam de unde am plecat!”

Revoltata de comportamentul mai multor influenceri de pe retelele de socializare, bloggerita a scris o postare pe Instagram in care isi zice oful:

,,NU UITA DE UNDE AI PLECAT!

Mereu mi-am dorit sa ajung undeva departe si sa pot fi de folos, dar uneori am impresia ca sunt doar o marioneta a intrebarilor.

Pe parcurs mi-am dat seama ca ceea ce fac, e exact ceea ce imi doresc sa fac.

Mi-am dorit dintotdeauna sa am multi urmaritori, sa fiu recunoscuta pe strada, bine acum serios, cine nu-si doreste asta?

Citeste si: Valeria Lungu da cartile pe fata. Iata din ce-si castiga banii tanara basarabeanca

Cu timpul am realizat ca nu stiu sa ma comport atunci cand sunt oprita de cineva sau cand sunt recunoscuta intr-o banca. Incep sa rad si ma fac rosie la fata!

Daca nu stiu ce sa iti raspund, sa stii ca m-am blocat si sunt plina de emotii pentru ca nu stiu sa reactionez.

Acasa in fata telefonului/camerei sunt eu, pot sa ma desfasor, dar atunci cand sunt oameni necunoscuti mie, ma ia cu ameteala?￰ Asta e, sunt o fire destul de rusinoasa! Uneori n-ai spune asta ?

Ce voiam sa zic e ca atunci cand esti un om „public” ti se ridica vedetismul la cap.

Stiu persoane care nu mai raspund la mesaje sau nu schimba o vorba cu tine pentru ca naaaaa are 1000/300k hai sa fim oameni si sa nu uitam de unde am plecat!

Eu, de exemplu, am plecat de la coada vacii si vorbesc foarte serios! Cand eram mica ma punea bunica sa dau la sapa, sa mulg vaca si sa merg cu oile la stana. Am fost fetita de sat, chiar am furat zmeura din curtea vecina? Aia e cand iti place prea mult zmeura!

Eu am plecat din sat, tu de unde ai plecat?”

Valeria Lungu este fiica interpretei Victoria Lungu. A participat la show-ul romanesc ,,Bravo, ai stil!’’ unde a uimit juratii cu mai multe tinute reusite.

Citeste si: Valeria Lungu primeste avansuri de la un om de afaceri. „Si-ar dori o fata pe care s-o intretina substantial” Vezi ce i-a raspuns modelul


Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie