23.06.2023
Inca un milion de vizualizari! Piesele din noul album, al rapperilor Magnat si Feoctist, fac senzatie pe Youtube - VIDEO

Recent, Magnat si Feoctist, au lansat noul album, iar din acest album face parte si piesa „Eleganta”.Se pare ca piesa este pe placul publicului si a strans un milion de vizualizari.

In doar doua luni de la premiera de pe Youtube, a piesei „Eleganta” ,  aceasta a reusit sa adune un milion de vizualizari, dar si peste 6 mii de like-uri.

Olga Manciu - incantata de ce vede in oglinda! Afla cum au decurs interventiile estetice la care a apelat aceasta, chiar de la specialistii uneia dintre cele mai moderne clinici din tara - VIDEO

Magnat si-a anuntat si el urmaritorii despre milionul la cea de a doua piesa, dupa ce in urma cu cateva saptamani piesa „Ce-am facut!”  a strans si ea un milion de vizualizari.

De asemenea, s-au adunat si peste 500 de comentarii in care internautii au lasat mesaje de apreciere si incurajare.

Unele din mesajele din sectiunea comentarii:„Fii cu ea… Dar de rap nu te lasa!”, „Ceea ce trebuie, ceea de ce avem nevoie, tineti-o tot asa”, „Bai baieti sunteti bravo! Va ascult in fiecare dimineata! Am fost si la Pepeni, si la Rezina si la Chisinau, ca e ovico sau gradina botanica! Nu refuzati! Ce aveti aici in tara, nu veti avea nicaieri. Banii trec, vorba voastra ramane adanc!”, „Chiar imi place”, „Hit-ul anului”

Petronela Timercan - aparitie spectaculoasa la doar doua luni dupa nastere - VIDEO

Magnat si Feoctist sunt doi interpreti din Republica Moldova care au inceput sa colaboreze acum trei ani. Cei doi se completeaza reciproc, iar muzica lor este iubita de publicul larg.

Articole din aceeasi categorie