19.06.2023
Despre partea negativa a popularitatii pe Instagram! Olga Manciu: „Si iti creezi automat blocaje, devii inchis...”

Fiind o creatoare de continut foarte activa in mediul online, Olga a decis sa vorbeasca acolo despre cealalta parte a monedei atunci cand vine vorba despre popularite pe retele.

„Am spus ca nu va incarc eu astazi cu ganduri filosofice, dar am un gand care e cu mine de cateva zile si trebuie sa il spun. Multa lume tinde sa fie pe online, sa fie populari pe Instagram. Toata lumea te stie, te duci la evenimente. Dar stiti care este partea cea mai negativa in toata chesti asta? Oamenii care te urmaresc pe Instagram considera ca viata ta este exact ce tu arati acolo. Acele 10 minute din zi care tu le arati este viata ta. De fapt, se intampla mult mai multe”, a recunoscut Manciu.

Un nou succes! Leo Ciobu a fost calificata la cel mai important concurs din domeniul culturismului profesionist. Vezi ce emotii are moldoveanca - FOTO

De asemenea, ea a adaugat: „Si tu nu esti intrebat „Dar ce este acolo, dincolo de Instagram?”, „Dar ce este cu adevarat in sufletul tau?”, „La ce visezi?”. Nu poti sa arati absolut tot. Nu te intreaba nimeni. Si parca ai vrea sa spui: „Hai, mai intreaba-ma”. Si iti creezi automat blocaje, devii inchis si te limitezi cu ceea ce arati pe Instagram”.

Manciu sustine cu certitudine ca viata reala este dincolo de ceea ce se publica pe retelele de socializare. „Dincolo de aceste stories se intampla foarte multe chestii si asa este in fiecare zi”.

Olga este casatorita cu Alexandru Manciu. Acestia sunt parintii gemenilor Matei si Damian si a micutului Vladimir. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie. Olga are o comunitate pe Instagram de aproape 70 de mii de urmaritori.

A purtat o rochie de doar 250 de lei! Vezi cum arata tinuta pe care a ales-o Ana Cernicova pentru cel mai recent concert - VIDEO

Articole din aceeasi categorie