16.02.2022
Au trecut 24 de ani de cand a fost facuta fotografia! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cand a evoluat pentru prima data pe scena - FOTO

Ionel Istrati este un interpret popular din Republica Moldova care a reusit sa stranga o comunitate mare de fani dorita unor piese precum „Te caut” sau „Eu numai, numai”.

Recent, Ionel a postat o fotografie unde se poate observa cum arata aceasta inca in anul 1998.

In descrierea postarii, interpretul a scris: „14 februarie 1998. Prima aparitie in fata publicului, interpretand Doi ochi caprui de Bambi. Ce vremuri!”

„Cel mai bun.”, „Frumos baiat”, „Esti frumos.”, a scris cativa internauti in dreptul imaginii.

Semnele zodiacale norocoase pe plan amoros in aceasta perioada

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

A devenit popular datorita unor hituri precum „Te caut”, „Eu numai, numai” sau „Odinoko”.

Cu toate ca nu stia despre acest lucru, este vedeta si pe TikTok! Chiar in direct Anisoara Loghin a provocat-o pe Tatiana Nastas sa faca un filmulet, care urmeaza sa apara pe aceasta platforma: „Eu nu ma pricep deloc, dar hai sa incercam ceva” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie