16.11.2023
Val de comentarii dupa aparitia Adrianei Lima cu fata transformata. Modelul a reactionat: „Acesta este chipul unei mame obosite”

Adriana Lima a reactionat dupa valul de comentarii de care a avut parte pe retelele sociale, in urma aparitiei ei cu chipul complet transformat, la premiera filmului „Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes” din Los Angeles.

Supermodelul si-a surprins total fanii cu schimbarile majore la nivelul fetei.

„N-as fi crezut ca este aceeasi persoana”, a scris cineva pe X, in timp ce altii au speculat ca modelul brazilian in varsta de 42 de ani ar putea avea „fata umflata” de la o procedura cosmetica, precum un „lifting facial” sau de la „fillere”. Altcineva a scris: „O, nu! Ce si-a facut la fata?! Si de ce????? Era perfecta inainte”.

In urma discutiilor din online, cu privire la aspectul ei, Adriana a reactionat pe Instagram, deranjata de speculatiile cu privire la operatiile estetice.

„Acesta este chipul unei mame obosite, mama a unei adolescente, a doi preadolescenti, a unui baiat activ, a unui copil de 1 an care invata sa mearga si a trei caini... multumesc pentru griji”, a notat ea in descrierea unui selfie in care apare fara machiaj.

369409413_1062091128143108_5859929757431952193_n

Au fost si fani care au sustinut-o pe Lima, considerand „raspunsul la aceste critici” drept „realitatea vietii unei mame care jongleaza cu numeroase responsabilitati”. 

In 2017, Lima a dezvaluit ca si-a dorit mereu ca „oamenii sa o priveasca dincolo de fizicul ei”.

Recent, ea a explicat ca maternitatea a schimbat „totul” in viata sa, deoarece regimurile ei de frumusete si ingrijire au disparut „pe fereastra”, pentru a se concentra asupra copiilor ei.

Totusi, a completat ea, „pe masura ce au crescut cele doua fiice ale mele mi-am dat seama ca ele copiaza multe din ceea ce fac eu, multe dintre obiceiurile mele si este important pentru mine sa ma asigur ca le copiaza pe cele bune”.

Articole din aceeasi categorie