04.05.2021
„Vai, cat de frumos a fost!” Liliana Khemi i-a uimit pe jurati cu interpretarea sa. Care este povestea ei de viata

Liliana are 60 de ani si este casnica. S-a nascut intr-o comuna mica din Dambovita si a crescut intr-o familie de oameni simpli alaturi de cele doua surori ale sale. S-a mutat in Bucuresti la 23 de ani, dupa ce s-a casatorit si s-a angajat ca operator calculator la Primaria Capitalei.

Are un fiu in varsta de 35 de ani din prima sa casatorie. In 1989 a divortat de primul sot si s-a mutat in Israel alaturi de cel de-al doilea sot, care era cetatean israelian. Au stat impreuna doar un an, caci acesta s-a mutat in Australia. Acolo si-a deschis un after school, afacere care a functionat destul de bine.

In urma cu 15 ani a fost diagnosticata cu cancer la san, moment de rascruce in viata ei. A urmat tratamentul indicat si parea ca totul este bine. Insa, in urma cu ceva timp au aparut semnale ca boala ar fi recidivat, asa ca Liliana este intr-o pozitie destul de delicata.

Acum 5 ani a cunoscut un barbat care o face foarte fericita. Mihai este inginer si produce aparatura medicala. Spune ca stie toate versurile melodiilor pe care Liliana le canta prin casa.

Liliana a descoperit ca este talentata dupa ce s-a dus sa manance o pizza intr-un bar de karaoke. A ajuns sa cante si si-a dat seama ca ii place sentimentul. De atunci canta tot timpul, simte ca muzica o vindeca.

Articole din aceeasi categorie