22.03.2022
A avut un weekend cu emotii cat pentru o viata! De ziua sa de nastere, Adriana Ochisanu a cantat alaturi de fiica sa, dar si de alti artisti de peste Prut: „Vreau sa ne simtim bine cu totii, sa petrecem si sa sustinem pacea ” - VIDEO

Cateva zile in urma cand a fost la noi, era entuziasmata de concertul ce l-a asteptat 6 ani. Dupa o asteptare atat de lunga, Adriana Ochisanu si-a sustinut concertul „Viata mea...e cantecul!”. Cum a fost atmosfera la concert, vedem in reportajul ce urmeaza. 

Impreuna cu dansatorii, Adriana Ochisanu si-a facut aparitia intr-un mod neasteptat, chiar din sala. 

Alaturi de Orchestra Fluieras, condusa magistral de Fratii Stefanet, frumoasa interpreta de muzica populara a inceput concertul cu cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau, iar publicul a cantat in unison. 

Un spectacol despre razboi. Ce spune actorul Alexandru Plesca despre ideea lansarii acestei piese de teatru: „Actiunea romanului se petrece in 1945. Sunt sigur ca o sa aiba un impact pozitiv asupra spectatorilor” - VIDEO

Pentru prima data in viata, Adriana si-a sarbatorit ziua de nastere pe scena, alaturi de cei care o admira. Artista a implinit 44 de ani. 

„Am emotii foarte mari. In aceasta seara minunata imi doresc sa ma simt eu bine si publicul care a venit la acest spectacol. Sa ne simtim bine cu totii, sa petrecem si sa sustinem pacea care este foarte dorita in aceste momente pe care le traim, momente foarte zbuciumate”, Adriana Ochisanu, interpreta de muzica populara. 

Aparitia pe scena a Mihaelei, fiica Adrianei Ochisanu a induiosat oamenii din sala. Micuta a cantat pentru prima data in fata publicului in duet cu mama. 

Mihaela a aratat ca nu a mostenit doar vocea mamei, dar si energia acesteia. 

Inca un vis devenit realitate! Tany Vander si familia ei s-au mutat la casa noua. Vezi cum arata apartamentul bloggeritei: „Cei care isi faceau griji daca are Vasea garderoba sau nu, are, si inca una foarte frumoasa” - VIDEO

Invitatul special din Romania, Pepe, a trezit nostalgia publicului de la Chisinau cu piesele sale. 

„Imi era dor de public. E cel mai important asta si cred ca tuturor ne era dor de sali pline, de concerte. Publicul din Chisinau intotdeauna a avut un loc aparte in sufletul meu. Am avut multe evenimente in Republica Moldova si oamenii stiu sa daruiasca dragoste si flori”, Pepe, interpret. 

Asteptat de public a fost si interpretul de muzica populara, Constantin Enceanu. 

„Romanii de aici mereu m-au primit cu bratele deschise. M-am simtit un rasfatat al lor. Pot sa spun ca m-am simtit ca acasa. Cred ca sunt mai mult de 15 ani de cand o cunosc pe Adriana si sincer vorbind, evolutia ei artistica m-a impresionat foarte mult. Am admirat daruirea ei, am admirat din totdeauna dorinta de a fi cat mai sus si de a aduce bucurie oamenilor prin cantecele ei”, Constantin Enceanu, interpret de muzica populara. 

In premiera la Chisinau, ca sa fie alaturi de Adriana Ochisanu au venit Viorica si Ionita cu taraful din Clejani, care au incins atmosfera. 

„Sunt placut impresionat de ceea ce am vazut. La Chisinau sunt sase benzi, asta am vazut doar prin New York, prin SUA, la Bucuresti nu avem asa ceva. E pentru prima data cand venim in Chisinau. Am mai avut invitatii pe care nu am putut sa le onoram, dar de aceasta data am acceptat cu mare placere invitatia doamnei Adriana Ochisanu. E pentru prima data cand o vad pe Viorica ca are emotii”, Ionita de la Clejani, instrumentist. 

„Sa stiti ca am putin emotii. Am baut asa un pahar doua ca sa am mai mult curaj. Am un duet de exceptie in seara aceasta. O sa cantam „Dragostea de la Clejani” impreuna cu Constantin Enceanu. O melodie frumoasa pentru toti amorezatii”, Viorica de la Clejani, interpreta. 

Intrucat a fost ziua de nastere a Adrianei, colegii de breasla i-au transmis si cele mai frumoase urari. 

Barbatii din viata Lisei Bonet s-au fotografiat impreuna. Jason Momoa si Lenny Kravitz, prietenie si hobby comun: „Frati pe viata!” - FOTO

„Sa fie sanatoasa, sa fie fericita, sa se bucure de tot ce-i ofera viata si sa mearga tot inainte cu panzele sus. La multi ani, doamna Adriana. Cu stima si respect din partea noastra de la Clejani”, Ionita de la Clejani, instrumentist. 

„Ii doresc sa aiba noroc in dragoste, sa fie fericita, sa traiasca sanatos alaturi de copilasii ei. O viata avem si trebuie sa o traim frumos”, Viorica de la Clejani, interpreta. 

„Multa fericire, sanatate. Si-a dorit ca de ziua ei sa fie alaturi de ea publicul si toata lumea sa se bucure si sa-i cante piesele. Ma bucur ca ma invitat sa cant de ziua ei de nastere si sper sa iasa un concert asa cum il merita”, Pepe, interpret. 

„Vreau sa-i urez in primul rand sa se bucure de aprecierea publicului in continuare, macar vreo 50 de ani de aici in colo, cum se bucura in aceasta seara si cum s-a bucurat pana in prezent. Sa aiba multa sanatate, sa-si duca pana la bun sfarsit toate proiectele, pentru ca am inteles ca are proiecte ambitioase”, Constantin Enceanu, interpret de muzica populara. 

„Ii doresc fericire, Dumnezeu sa aiba grija de ea, multe cantece frumoase in continuare, colaborari frumoase si sa fim pe scena impreuna multi multi ani inainte. La multi ani, Adriana Ochisanu”, Igor Cuciuc, interpret de muzica populara. 

Este oficial! Ucraineanca Regina Todorenko si interpretul din Rusia, Vlad Topalov - in asteptarea celui de-al doilea copil - FOTO

„Astazi este ziua ei si o felicitam cu acest spectacol mare”, Edgar Stefanet, insturmentist.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie