01.02.2024
Nicoleta Nuca, despre diagnosticul de care sufera. Cum se simte acum interpreta - FOTO/VIDEO

Nicoleta Nuca a aflat recent motivul pentru care viata ei parea uneori un haos. Artista sufera de o tulburare de deficit de atentie, cunoscuta si ca ADHD. Interpreta a publicat pe pagina sa de Instagram doua filmulete video, in care povesteste ce inseamna aceasta boala si cum i-a afectat viata. 

Artista a publicat pe pagina sa de Instagram doua filmulete video, cu titlul„Am ADHD!” In acestea filmulete, interpreta explica detaliat despre afectiunea pe care o are.

„Povestea mea despre cum am fost diagnosticata cu ADHD la 29 de ani. Este o tulburare de deficit de atentie si hiperactivitate, este o tulburare de neurodezvoltare, diagnosticata de cele mai multe ori in cazul copiilor, cu o incidenta mai mare in randul baietilor. De aceea multa vreme s-a considerat ca ADHD-ul este o tulburare a copilariei si ca trece "de la sine", spre maturitate. Adevarul este ca si adultii au aceasta boala, dar dezvolta mecanisme de adaptare pentru a camufla simptomele si pentru a compensa deficientele lor”,a spus interpreta.

Nicoleta Nuca a specificat ca este impacata cu faptul ca are aceasta afectiune, iar acum a primit raspunsurile la toate intrebarile pe care le avea. Vedeta a marturisit ca apropiatii au sustinut-o atunci cand au aflat de asta.


„In tot acest timp eram nervoasa si nu aveam disciplina necesara. Intamplator am vazut un video pe TikTok, despre ADHD si simptomele acestea, mi-am dat seama ca pot sa bifez toate punctele ce le spunea acel doctor. In urma testarii, mi-a pus diagnosticul ADHD. Am inceput tratamentul potrivit si simt ca merg spre calea cea buna. Am mai multa energie si chef de viata”,a mentionat artista.  

Nicoleta Nuca, planuri mari pentru anul care urmeaza. Ce si-a propus  artista in 2023: ”Sa nu mai imi fac...” | Spynews.ro

Nicoleta Nuca este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova, aceasta locuieste la Bucuresti. A participat la concursul„X Factor Romania”si de atunci a devenit cunoscuta, datorita vocii puternice si deosebite. Nicoleta Nuca a lansat mai multe piese, printre care„Nu sunt", „Lasa-ma”, „Tacerea”.

Nicoleta Nuca, dezvaluiri nemaistiute din trecut: "Adolescenta mi-a fost  marcata"
Prin ce peripetii a trecut Nicoleta Nuca de-a lungul carierei
Articole din aceeasi categorie