15.02.2024
Marturii cutremuratoare! Cum a reactionat sotul Olgai Tapordei cand a aflat acum cativa ani ca sotia lui are cancer - VIDEO

Sotia lui Bogdan Ghies a dezvaluit ca, in urma cu cativa ani, a trecut prin cel mai grele momente din viata ei. Invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Olga Tapordei si Bogdan Ghies au raspuns la toate curiozitatile Anisoarei Loghin si au fost sinceri ca intotdeauna.

Olga Tapordei este cunoscuta ca fiind singura femeie din Moldova care a ajuns in varful Everestului, cel mai inalt pisc de pe pamant, unde a arborat drapelul tarii noastre. Dar in spatele acestei victorii se afla altele, mai puternice, despre care nu a mai povestit pana acum. Olga a invins mai intai cancerul, a trecut peste doua tumori pe creier, inainte de a cuceri piscuri, ea si-a recucerit propria viata.

In platoul emisiunii O Seara Perfecta, Anisoara l-a intrebat pe Bogdan ce a simtit atunci cand a aflat despre diagnosticul sotiei sale, acesta a raspuns: „Eu un pic altfel functionez, eu cand se intampla niste lucruri care dor, eu blochez emotiile pentru ca traind careva emotii in cazul dat negative, tu te auto distrugi, ele nu te ajuta la solutionarea problemei. Eu am ales sa nu ma panichez, eu asa functionez, insa asta nu este prea bine, caci in psihologie se spune ca atunci cand omul isi blocheaza emotiile el nu le controleaza pe care le blocheaza. Asa sunt eu si asa gandesc eu logic si rational”.

„Avea mare incredere in mine si imi transmitea increderea asta mie si eu cumva ma simteam responsabila si daca el crede ca am sa pot, eu chiar o sa pot”, a adaugat Olga.

Olga Tapordei este prima femeie din Republica Moldova care a cucerit muntele Everest, iar acum are in palmares 5 din cele 7 cele mai inalte varfuri din lume. De asemenea,  este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 97 de mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie