17.06.2022
Un nou scandal! A fost deschis un proces impotriva lui Elon Musk. Afla despre ce este vorba

Elon Musk si companiile sale Tesla si SpaceX au fost date in judecata pentru promovarea criptomonedei Dogecoin. Reclamantul solicita despagubiri din cauza pierderii a 258 miliarde dolari in urma investitiilor.

Americanul Keith Johnson l-a dat in judecata pe Elon Musk si companiile sale SpaceX si Tesla, crezand ca a fost inselat de „piramida financiara Dogecoin”.

„Inculpatii sustin in mod fals si inselator ca Dogecoin este o investitie legitima atunci, dar de fapt nu are nicio valoare.”, a spus Johnson intr-o plangere depusa la tribunalul federal din Manhattan.

Reclamantul solicita despagubiri de 172 de miliarde de dolari si un document care ar interzice lui Musk si companiilor sale sa promoveze Dogecoin si sa declare tranzactionarea acestuia un joc de noroc.

Un coregraf renumit de la Hollywood a publicat imagini video cu fiica Angelinei Jolie. Vezi cat de bine se misca tanara: „Talentul sau nu are limite” - VIDEO

Johnson intentioneaza sa-i reprezinte pe cei care au pierdut bani din cauza tranzactionarii cu Dogecoin din aprilie 2019.

Dogecoin, lansat in 2013, este una dintre criptomonedele preferate ale lui Elon Musk. El a promovat-o de mai multe ori, inclusiv in discursurile si publicatiile sale.

Recent a devenit cunoscut faptul ca antreprenorul planuieste sa deschida un restaurant Tesla 24 de ore din 24 cu un cinematograf drive-in la Hollywood, unde se va putea plati si cu aceasta criptomoneda.

Britney Spears si-a sters din nou pagina de Instagram, cu peste 41 de milioane de urmaritori: „M-ati jignit si stiti asta foarte bine” - FOTO

Articole din aceeasi categorie