07.12.2023
Un nou nume pe piata muzicala autohtona! O piesa din repertoriul Darei a fost cantata live de Mihaita. Publicul a ramas incantat - VIDEO

Piesa „Unde, unde” de Dara, a fost interpretata live de un nou nume de pe piata. Iar internautii au ramas uimiti de vocea micutului.

Mihaita a devenit cunoscut in aceasta vara dupa ce a fost remarcat de Dara chiar pe strzile din capitala in timp ce canta una din piesele ei.

Katy Black isi doreste implanturi mamare! Cum a reactionat Cristian Cebotari la ideea sotiei - FOTO

Dupa care interpreta l-a invitat sa evolueze alaturi de ea pe cena la unul din concertele ei.

Si-au confirmat relatia dupa luni de speculatii! Gabriella Nastas si Kamara, cel mai nou cuplu din showbiz: „Nu am putut sa spun pentru ca...” - VIDEO

Recent, Mihaita a publicat pe YouTube cover-ul piesei „Unde,unde”, versiunea live filmata cu casa de discuri Versus Artist, iar acesta a ajuns la inima internautilor.

Comentariile internautilor au curs siroie pe social media: „Inmoi cele mai impietrite inimii.”, „Vaaaaai. Cucerita! Ce fain simte el piesa!”, „Ma trec fiori, o voce sezationala”, „Wow! Fantastic! Pe mine gata m-ai cucerit”, „Munceste asiduu si o sa ajungi departe”.

Cum vad copiii „O seara perfecta”! Ce au raspuns cand au fost intrebati cine este prezentatoarea emisiunii - VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Mihaita a lasat si un mesaj: „Un nou venit, o noua experiența si o noua munca acordata la @versusartist  și @brmg.md. Multumesc mult pentru ca ati avut dorința sa ma chemați si sa aveți răbdare cu mine. Asemenea vreau sa-i multumesc mini echipei mele: @satoshicahul, @alina.dintiu , @olgaverbitchiofficial , @b.francisca_ si @iurii_grom @tenssomusic @meet_dara”.

Zodiile care vor straluci in luna decembrie 2023

Articole din aceeasi categorie