24.11.2022
Un joc facut in Moldova a ajuns pe primul loc in primele 24 ore dupa lansare

Astazi, dezvoltatorii au atins un nou record la care nu s-au asteptat: in primele 24 de ore dupa lansare, jocul a ajuns pe primul loc in AppStore in categoria "Cel mai descarcat joc in categoria Racing". De obicei asa rezultate se ating in luni de zile, insa acum au fost placut surprinsi de reactia in masa a jucatorilor. 

Jocul a fost creat de Midnight.Works, compania care a demonstrat ani la rand rezultate remarcabile in domeniul de game development si marketing. E o istorie de succes in Moldova, la care s-a ajuns datorita echipei si muncii titanice. Dezvoltatorii si-au aratat respectul fata de patrie si au inclus un "easter egg" frumos:

Tricolorul Moldovei, pe luna. Un gest frumos, luand in considerare ca jocul va fi utilizat de zeci milioane de oameni pe tot globul. Ne mandrim cu ei, si le dorim succese in continuare. 

Midnight.Works activeaza de aproape 8 ani, la moment echipa este de 120 de oameni, insa anul acesta fondatorii companiei au anuntat planurile pentru anul 2023. 

Planul presupune marirea echipei la 300 de membri, un oficiu nou open space care la moment se afla in constructie activa si va fi dat in exploatare in ianuarie. O oportunitate buna pentru IT-stii din Moldova sa se alature echipei si sa lucreze la noile proiecte. Jocul a fost lansat doar pe platforma Apple AppStore, insa Midnight a promis lansarea jocului pe alte platforme in curand, cum ar fi: -PlayStation 

-Xbox 

-Nintedo Steam + SteamDeck 

-Android 

Presupunem ca succesul va fi asemanator si pe aceste platforme. 

Va recomand sa aplicati cu un CV la Midnight, chiar azi. Email pentru CV-uri: hr@midnight.works 

Compania ofera beneficii frumoase angajatilor, cum ar fi pizza-friday, abonamente la sala de fitness care se afla in incinta cladirii oficiului, cursuri de engleza, instruire pe domenii specifice de lucru, mentorat de la team-leaderi, company restaurant, etc... 

Mai multe puteti vedea pe site-ul companiei: midnight.works

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie