01.01.2023
Un inceput mai putin frumos! Automobilul familie Cebotari a fost furat chiar din ograda lor. Ce au publicat bloggerii pe retelele sociale: „Portile sunt deschise, dar masina care era aici, nu-i” - VIDEO

Anul nou a inceput cu piciorul stang pentru Katy Black si Cristian Cebotari. Bloggerita a aparut pe Instagram in lacrimi, afirmand ca automobilul lor a fost furat in timp ce ei dormeau. 

Dis de dimineata, la ora sase, bunica lui Cristian i-a sunat si le-a spus ca masina lor se afla la Bender. In automobil erau toate actele si documentele familiei Cebotari. „Si stiti, noi iesim afara si masina intr-adevar nu-i. Portile sunt deschise, dar masina care era aici, nu-i. Happy New Year. Asta cum in genere poti sa explici? Ce se intampla in 2023?”, a spus Katy Black. 

S-au logodit? Ana Cernicova si Catalin Lungu - aluzii pe retelele sociale: vezi ce au publicat acestia - VIDEO

Imediat dupa ce l-au oprit pe acel individ, politia a luat legatura cu Cristian. „Si-au dat seama ca documentele sunt pe alta persoana. L-au gasit pe Cristi. Aleg sa gasesc doar pozitivul din toata situatia. Masina nu s-a furat”. 

Katy a explicat ca, ieri, cand s-au intors acasa de la cumparaturi, Cristian a uitat cheile in masina. „Am descarcat copiii, cumparaturile si eu sunt sigura ca Cristi pur si simplu a uitat cheile in masina. Dar masina era pe teritoriul nostru, noi am inchis poarta, am incuiat portita cu cheia. Omul a intrat pe teritoriul nostru, a deschis poarta, s-a urcat la volan si s-a indreptat spre Transnistria”. 

Individul a fost prins in timp ce incerca sa treaca vama. „Au vazut ca ceva nu e in regula”. Potrivit tinerei, acesta nu a reusit sa fure nimic. „Acolo era geanta mea, bani, scaunele baietilor, documentele. Bine ca l-au prins. Politia a spus ca asta este puscarie. Cred ca pentru acest gest, trebuie sa fie si pedeapsa”. 

Nina Cretu si Renato Usatii - un Revelion „fierbinte”! Cum s-au distrat indragostitii in noaptea dintre ani - FOTO/VIDEO

La scurt timp dupa ce au discutat cu politia, Katy si Cristian au mers pentru a-si lua automobilul. „Vrem sa vedem „furatorul” in ochi”. 

„Roata e sparta, partea din fata a masinii e rupta”, a adaugat Cristian Cebotari. 

Anastasia Fotachi este insarcinata! Modelul a facut anuntul cel mare pe retelele sociale: „Micutul nostru este pe drum” - FOTO

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie