18.04.2022
„Iti sfasie sufletul!” Mesajul emotionant pe care l-a transmis Andrei Bednyakov, prezentatorul care si-a pierdut de curand mama: „Inca nu imi vine sa cred” - FOTO

Celebrul prezentator TV si showman trece acum printr-o perioada foarte dificila.

Andrei Bednyakov este din Mariupol. Pana la inceputul lunii aprilie, rudele lui se aflau in orasul blocat. Dupa ce au aparut noutati ca rudele lui Andrei au reusit sa paraseasca orasul, a venit o veste dureroasa: mama prezentatorului a decedat. 

Acum prezentatorul TV trece printr-o perioada foarte dificila. Asemenea milioanelor de ucraineni care si-au pierdut casele si rudele din cauza invaziei rusesti, el incearca sa reziste, dar durerea pierderilor pur si simplu ii sfasie sufletul.

A plecat sau nu Dan Balan la razboi? Care sunt imaginile care i-au facut pe internauti sa creada ca artistul a mers pe campul de lupta - FOTO

Pe Instagram, el din nou s-a adresat mamei lui cu recunostinta si i-a indemnat pe toti sa-si sune mamele si sa le spuna cuvinte de dragoste. 

„Inca nu imi vine sa cred. Multumesc pentru educatie. Sun-o pe mama. Spune-i ca o iubesti. Chiar daca i-ai mai spus azi deja acest lucru”, a scris Bednyakov pe Instagram. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie