27.11.2022
Un barbat a gasit pe o plaja un inel cu diamant, a carui valoare ajunge la 40.000 de dolari. Ce a urmat: „Nu mi-a venit sa cred!” - VIDEO

Un barbat a gasit un inel din platina, cu diamant, a carui valoare este estimata la 40.000 de dolari, pe o plaja din Florida, Statele Unite ale Americii. Fara sa stea pe ganduri, acesta l-a inapoiat proprietarilor.

Joseph Cook, in varsta de 37 de ani, s-a plimbat pe plaja Hammock din St. Augustine, Florida, cu un detector de metale. La un moment dat, insa, el a gasit inelul de logodna, iar imaginile surprinse, care au fost postate pe retelele sociale, au devenit virale.

„Nu se poate, omule, nu se poate. Priveste acest inel. E real, cred ca e cel mai mare inel cu diamant pe care l-am gasit pe o plaja.”, poate fi auzit barbatul pe filmare.

Imediat, el a facut public videoclipul pe retelelele sociale si a contactat mai multi bijutieri locali, in speranta ca poate acest inel este cautat.

Demi Lovato si-a gasit, in sfarsit, linistea. Artista, imagini rare alaturi de iubitul ei: „Recunoscatoare pentru acest baiat!” - FOTO

Joseph, care este creator de continut, a explicat: „M-am dus la un bijutier, mi-a spus ca valoreaza 40.000 de dolari. Nu mi-a venit sa cred.”

Doua saptamani mai tarziu, barbatul a primit un apel de la un numar necunoscut. Initial l-a ignorat, dar apoi si-a dat seama ca ar putea fi proprietarul inelului.

Astfel, acesta a vorbit cu doi tineri din Jacksonville, care a pierdut un inel similar.

„Pareau fericiti, au inceput sa planga cand l-au vazut. As fi fost dezamagit daca nu reuseam sa-l returnez.”, a mai declarat barbatul, potrivit Mirror.co.uk.

Horoscop 27 noiembrie 2022. Zodiile care trebuie sa-si amane planurile. Le paste un mare pericol

Articole din aceeasi categorie