30.12.2022
Iuliana Beregoi - adevarul despre relatia de iubire dintre ea si Ceanu Zheng: „Atata timp cat ai oamenii potriviti langa tine, orice este realizabil si posibil”

Sunt tineri, frumosi, au succes si sunt nedezlipiti de luni bune. Toti fanii lor sunt nerabdatori sa afle daca Iuliana Beregoi (18 ani) si Ceanu Zheng (23 de ani) au o relatie. Recent s-a lansat in cinematografe filmul „Doua inimi”, in care cei doi interpreteaza rolurile principale a doi indragostiti, asa ca zvonurile sunt mai intetite ca niciodata. Iar scena sarutului pasional, filmata atat de natural, pune si mai multe paie pe foc.

La doar 18 ani, Iuliana Beregoi, tanara cantareata originara din Republica Moldova, a reusit sa adune milioane de fani si in Romania. Cu atat de multi ochi atintiti pe ea, artista abia se mai poate bucura de intimitate.

Fanii vor de mult timp sa stie daca Iuliana are un iubit pe care e pregatita sa-l arate lumii. De cateva luni incoace, e nedezlipita de Ceanu Zheng, un baiat ale carui trasaturi exotice au atras atentia.

Tanara artista nu a dorit sa precizeze inca natura legaturii cu acesta, dar noul sau proiect, filmul „Doua inimi”, unde interpreteaza unul dintre rolurile principale, explica multe. Iuliana si Ceanu sunt iubiti!

Filmul „Doua inimi” prezinta povestea de dragoste dintre Lexi (care este interpretata de Iuliana Beregoi) – o fata de 19 ani, saraca, a carei viata a fost plina de greutati, dar este foarte talentata – si Zen (care este interpretat de Ceanu Zheng) – un superstar arogant, cantaret de muzica trap.

O noua graviduta in showbiz! Cine este interpreta de la noi care este in asteptarea celui de-l doilea copil - FOTO

Cele doua personaje descopera ca au mai multe lucruri in comun decat credeau si ca sunt atrasi unul de celalalt, iar „Universul” are planuri mari pentru cei doi.

Surse din apropierea celor doi tineri sunt de parere ca idila lor nu este doar subiectul unui film, ci se confirma si in viata reala. La evenimentul prilejuit de lansarea in avanpremiera a filmului, Iuliana si Ceanu au fost din nou foarte apropiati, fapt ce atata si mai mult toate banuielile.

„Este un film foarte special pentru mine, pentru ca o sa ma vedeti altfel decat pana acum. Ma regasesc foarte mult in personaj, pentru ca sunt la fel de impulsiva, la fel de nebuna, la fel de nervoasa si cateodata prea certareata. Mi-a placut foarte mult sa joc cu toti colegii mei. Fiecare este special pentru mine si ma bucur enorm de mult ca am lucrat in aceasta formula”, a marturisit Iuliana, pentru Click!.

Tanara artista a povestit si cum a fost la filmari si, de asemenea, a comentat cea mai aplaudata scena, cea a sarutului cu Ceanu: „Am avut o scena mai complicata, in care m-am simtit putin stanjenita, dar a fost foarte amuzant”.

In exclusivitate pentru Click!, tanarul vlogger, care a intrat deodata in atentia publicului, a povestit mai multe despre el, spre satisfactia fanilor Iulianei, care sunt atat de curiosi in ceea ce priveste identitatea acestui baiat misterios.

„Ma numesc Ceanu Zheng si m-am nascut in Romania. Din 2016 sunt vlogger, pe YouTube. Acesta este primul meu film. De cand am inceput ca vlogger mi-am dorit sa ajung sa joc intr-un film sau intr-un serial, dar abia acum am reusit.

Am fost descurajat de multi oameni, asa ca am renuntat la acest gand acum vreo doi ani. Apoi au aparut Catalin si Alina din echipa Mixton Music, din care fac si eu parte. Ei au venit cu aceasta propunere total neasteptata, de a juca in acest film.

Johy Davis iubeste din nou? Interpretul - alaturi de o bruneta focoasa. Vezi cum arata tanara - FOTO

Asta m-a facut sa realizez ca atata timp cat ai oamenii potriviti langa tine, orice este realizabil si posibil. Nu trebuie sa renuntam niciodata la visele noastre. Asa ca va spun: tineti-va tare, pentru ca fix atunci cand credeti ca se sfarseste, de fapt chiar atunci poate incepe”, a spus Ceanu, pentru Click!.

De asemenea, Ceanu a spus mai multe si despre rolul din film: „Zen este un superstar, care pare care tot ceea ce isi doreste si nu-i lipseste nimic. De fapt, acestuia ii lipsesc multe lucruri pe plan sentimental si uman si se loveste de cineva special, total neasteptat... Au fost cateva scene grele, din cauza ca erau foarte amuzante si imi era greu sa ma abtin sa nu rad. Si a mai fost greu atunci cand am avut o scena cu cinci pagini de replici”.

Regia filmului este semnata de Catalin Dascalu si Oleg Oz, iar productia de Alina Todasca. „Dupa filmul «Liceenii», nu am mai gasit nici o poveste autohtona la fel de frumoasa pe marile ecrane, asa ca mi-am dorit sa creez eu una”.

Xenia Deli si fiica sa - la Disney On Ice! Modelul si micuta Anastasia au avut parte de un show nemaipomenit la Cairo - VIDEO

„Abia astept sa-mi spuneti daca am reusit”, a declarat, pentru Click!, Catalin Dascalu. La premiera filmului au mai fost Dorian Popa, Connect-R, Celina Enea, Cezar Alexa, Iasmina Saraj, Ana Beregoi, Alexandra Ungureanu, Alina Sorescu, Oana Roman si Liviu Guta. 

Articole din aceeasi categorie