04.03.2022
Simona Halep - prima reactie dupa ce a inceput razboiul din Ucraina

Simona Halep, a oferit prima reactie, in mediul online, dupa ce a inceput razboiul in Ucraina.

Sportiva din Romania da de inteles ca este afectata de ororile aduse de bombardarea oraselor din Ucraina de catre rusi.

Simona Halep, devastata de razboiul din Ucraina

Simona Halep a postat pe Instagram o fotografie cu steagul Ucrainei, alaturi de doua emoticoane. O inima sfasiata si doua maini care se roaga.

O bloggerita din Ucraina de 18 ani dezvaluie cum arata o zi sub invazia ruseasca - VIDEO

Peste 2.000 de civili ucraineni au murit din cauza atacurilor rusilor, pornite pe 24 februarie 2022.

Si jucatoarea de tenis din Ucraina, Elina Svitolina nu-si poate lua gandul de la razboi: „Nu prea am dormit. E cel mai groaznic moment din viata mea!"

Elina Svitolina, jucatoare de tenis din Ucraina, este extrem de afectata de ceea ce se intampla in tara sa. Sportiva avea de gand sa nu participe la turneul de la Monterrey, dar s-a razgandit dupa ce organizatorii i-au indeplinit dorintele, acelea de a nu li se afisa drapelul jucatoarelor din Rusia.

Gestul emotionant pe care l-a facut familia Stratan pentru copiii refugiati: „Sper sa se bucure la fel de mult cum Cleopatra a facut-o cu saisprezece ani in urma” - VIDEO

„Nu prea am dormit, incerc sa vad ce se intampla, cum putem ajuta si ce putem sa facem. Acesta este cel mai groaznic moment din viata mea pentru ca am parinti, prieteni, conationali care se lupta acolo pentru tara noastra. Este o perioada extrem, extrem de dificila pentru toata lumea. Exista oameni foarte curajosi care au ramas acolo, dar la fel de curajosi sunt si cei care incearca sa plece sau sa ajunga intr-un loc mai sigur. Ii admir pe cei care au decis nu doar sa ramana acolo, ci si sa ia armele in propriile maini. Baieti si fete lupta pentru tara noastra in fiecare minut al zilei. Cred ca e extrem de important ca oamenii din sport s-au unit. Cred ca avem o comunitate mare. Impreuna putem face diferenta si putem sa le explicam oamenilor ce se intampla cu adevarat, pentru ca in continuare sunt oameni care nu inteleg cu adevarat ca suntem in mare pericol si ca luptam pentru pace.”, a declarat Svitolina, conform Gulfnews. 

Este alaturi de poporul ucrainean! Ce a spus Marinela Bezer despre starea sa emotionala in aceasta perioada: „Am un deja vu. Exact aceeasi energie aveam cand tocmai a inceput pandemia”

Articole din aceeasi categorie