24.06.2022
Ultra: SHARP Weekend – Preturi Angro la tot asortimentul

In acest weekend, Sambata si Duminica, ai cele mai bune preturi la tehnica SHARP in hypermarket-ul ULTRA! Profita de SHARP Weekend, in cel mai mare showroom de electrocasnice. Poti cumpara frigidere, masini de spalat vase, cuptoare, cuptoare cu microunde, masini de spalat rufe, uscatoare, umidificatoare si purificatoare, dar si aspiratoare fara fir la cele mai avantajoase preturi, iar cel mai important ai cel mai mare asortiment de tehnica SHARP intr-un singur loc! Toata tehnica de la ULTRA poate fi achitata in 6 rate cu 0% dobanda. 

Cu o istorie de peste 100 ani, SHARP este unul dintre cele mai inovative grupuri mondiale, producatorul primului televizor LCD, a primului calculator de buzunar, a primei masini de spalat cu incarcare verticala, etc.

SHARP Home Appliances este o divizie a grupului care se ocupa cu productia si distributia in Europa a gamelor de electrocasnice mari si mici: frigidere, masini de spalat rufe, masini de spalat vase, tehnica pentru bucatarie, purificatoare de aer cu tehnologie PlasmaclusterIon, aspiratoare, etc. Optand pentru tehnica SHARP devii parte a filosofiei companiei „Fii original”! Hai sa descifram mai jos avantajele si beneficiile tehnologiilor marca SHARP.

Daca te-ai hotarat sa iti schimbi frigiderul si nu stii catre ce sa te indrepti atentia, SHARP este alegerea potrivita. Nu ai nevoie de mult spatiu pentru o buna organizare, ci doar de cateva electrocasnice practice, cum ar fi frigiderul SHARP. De exemplu, usile acestuia sunt reversibile, astfel ca pot fi deschise pe ce parte iti este tie la indemana. Iar rafturile din usa pot fi deplasate pe inaltime cu o singura miscare. Un frigider precum cel de la SHARP este diferit de restul produselor de pe piata, nu doar prin calitate, dar si prin functiile cu care este dotat. Iata cateva exemple: 

AdaptiLift si AdaptiShelf - mai mult spatiu pentru recipientele mai mari;

Fruit&VegZone - mentine fructele si legumele proaspete o perioada mai lunga;

OdourNeutral - nu exista transfer de mirosuri intre frigider si congelator;

GentleAirFlow - pastreaza gustul mancarii si alimentele proaspete, mentinand umiditatea optima in 

compartimentul frigiderului;

HybridCoolingSystem - fructele si legumele de sezon raman savuroase si crocante pentru foarte mult timp datorita tehnologiei japoneze de racire; 

PlasmaclusterIon - asigura prospetimea mancarurilor tale favorite vreme foarte indelungata. 

Vino acum si descopera noul tau frigider SHARP in magazinul ULTRA. Alege frigiderul SHARP, acum la pret avantajos! Creat pentru nevoile tale.

Avem dorinte diferite, dar in final cautam confortul. De aceea, tehnica SHARP va aduce confortul si tehnologia in bucataria ta. Pentru bucate coapte perfect avem nevoie de cuptorul SHARP, pentru o ciorba delicioasa avem nevoie de plita cu inductie, iar pentru ordinea din bucatarie avem nevoie de o masina de spalat vase precum cea de la SHARP! Dotata cu functia Intelliwash detecteaza gradul de murdarie si alege programul de spalare cel mai eficient, cu programul Quick 30` nu mai trebuie sa-ti irosesti timpul spaland vasele manual. In masina de spalat vase de la SHARP au loc si oalele mai mari. Datorita sistemului de spalare DualProWash, SHARP curata cele mai murdare tigai in cosul de jos, in timp ce va spala delicat paharele aflate in cosul de sus. Masina de spalat vase SHARP nu vine doar cu rezultate excelente, ci si cu o eficienta energetica ridicata. Tu doar relaxeaza-te!

In vremea in care facturile s-au dublat alege aparate de uz casnic care au cu adevarat grija de economiile tale! Stiai ca un principiu de baza al masinilor de spalat rufe SHARP este eficienta energetica? De exemplu prin sistemul ThermoJet se obtin temperaturi ridicate ale apei intr-un timp mai scurt prin incalzirea apei in timpul procesului de circulare. Acest sistem unic este disponibil doar la masinile de spalat SHARP.

Design, functii inedite, functionare silentioasa, eficienta energetica - asa am descrie pe scurt masinile de spalat de la SHARP!
Sa iti mai spunem ceva? Ei bine, masinile de spalat SHARP sunt dotate cu motor inverter cu o garantie de 10 ani, plus functia AllergySmart prin care elimina bacteriile si alergenii si ofera o igienizare completa de 99.9%. Alege exact ceea ce iti place!

Alege si un uscator de rufe SHARP si scapa de rufele vesnic intinse prin casa! Acum doar le scoti din uscatorul de rufe si le bagi direct in dulap. Mai mult, cu uscatorul de rufe SHARP, prin programul Jet dry 30' iti vei putea usca hainele in aproximativ 30 minute.

Fie ca vorbim despre case, gradinite, scoli sau birouri, una dintre cele mai eficiente metode pentru „igienizarea” aerului este instalarea unui purificator. SHARP PlasmaclusterIon este un sistem proiectat sa rezolve problemele calitatii aerului din incaperi. Crezi ca aerul pe care il respiri in casa sau la birou este curat? Mai gandeste-te! SHARP a creat purificatorul de aer PlasmaclusterIon pentru curatarea si umidificarea aerului.

Eficient impotriva:

Alergii: acarieni, polen, praf, parul animalelor de companie;

Mucegaiuri, bacterii, virusuri; 

Mirosuri neplacute;

Aer uscat: care poate genera uscarea gatului si o piele iritata.


In plus, cu o ingrijire adecvata, filtrele dureaza pana la 10 ani, spre deosebire de alte aparate din aceeasi categorie care necesita schimbarea filtrelor cel putin o data pe an. Senzorii inteligenti vor monitoriza umiditatea si nivelul de poluare.

Cand vine vorba de electrocasnice, alege doar solutii dovedite. Alge aspiratorul vertical fara fir marca SHARP care te ajuta sa scapati de murdaria din fiecare colt, plus ca este usor si agil si functioneaza pana la 60 de minute la o singura incarcare. 

Alege sa procuri electrocasnice de la ULTRA din cel mai mare mall de tehnica, unde gasesti cel mai mare asortiment SHARP intr-un singur loc. 

ULTRA – Confortabil si Simplu!

Tot asortimentul tehnicii poate fi achitat in 6 rate cu 0% dobanda.

Livrare Gratuita in toata Moldova, a comenzilor mai mari de 300 lei.

Garantia celui mai bun pret! Daca gasesti tehnica la un pret mai mic, obtii reducere 150% din 

diferenta de pret. Vezi regulamentul!

ULTRA – cel mai mare showroom de electrocasnice si electronice in Moldova - 3 500 m2.

Telefon: +373-6000-0003, Strada Columna 170

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie