29.07.2020
Ultima nebunie a fetei dragon. Ce si-a facut dupa ce a fost oarba 3 saptamani pentru ca si-a tatuat albul ochilor

Amber Luke este o tanara de 25 de ani care a ajuns celebra in intreaga lume dupa ce obsesia ei cu tatuajele a transformat-o in „femeia dragon”. Asa este cunoscuta in mediul online.

Citeste si :  Cati bani a cheltuit ”fata dragon”. Si-a facut peste 600 de tatuaje

Desi si-a acoperit aproape tot corpul cu tatuaje, inclusiv albul ochilor, pe care si l-a facut albastru, si-a pus silicoane, fillere in obraji si si-a marit buzele, acum australianca se mandreste cu o noua „nebunie”. Aceasta si-a facut un piercing urias in ureche, de care si-a prins un cercel de 32 mm.

Anul trecut Amber Luke a trecut prin cea mai periculoasa si dureroasa operatie. Tanara, care are peste 200 de tatuaje pe corp, si-a injectat cerneala albastra in albul ochilor, printr-o procedura extrem de dureroasa, care nu a fost executata cum trebuie. Drept urmare, a fost oarba timp de trei saptamani. 

„Am simtit ca si cum mi-ar fi fost sparte cioburi fix in ochi. Procedura trebuia repetata de 4 ori pentru fiecare ochi, a fost de-a dreptul brutal. Din pacate, cel care mi-a facut tatuajul a patruns prea adanc in ochi. Daca procedura e facuta corect, nu orbesti deoc. Eu am fost oarba timp de trei saptamani”, a marturisit tanara intr-un documentar.

Pentru ca imaginile postate de ea erau „prea mult” pentru Instagram, acesteia i-a fost sters contul, cand stransese peste 200.000 de followeri. Avea insa un cont de rezerva, insa nu cu atat de multi fani.

Citeste si :  O femeie de 24 de ani a cheltuit 26 de mii de dolari pentru a se transforma in... dragon! Unul considerat foarte sexy

Amber Luke nu este insa singura influencerita in materie de tatuaje.  

Mara Inkperial este o nemtoaica sexy care castiga o multime de bani postand imagini sexy cu corpul ei tatuat pe site-ul pentru adulti OnlyFans. Fiecare abonat trebuie sa plateasca 10 dolari ca sa vada continutul.

Jill Hardener, din Berlin, este o alta tanara sexy care castiga bani de pe urma look-ului sau excentric, postand imagini provocatoare online.

Nadine Anderson este o tanara britanica in varsta de 23 de ani si-a socat familia si prietenii dupa ce s-a tatuat 90 la suta din corp.

Nadine si-a facut primul tatuaj la 18 ani, iar de atunci nu s-a mai oprit. Multi insa nu ii inteleg tatuajele… haotice. Tanara are intregi zone din corp acoperite cu cerneala neagra. 

Surse foto: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie