31.12.2021
Ultima aroganta propusa de Madonna pentru acest an! S-a pozat la WC, la 63 de ani, in timpul unei vacante la munte: „Nu incercati sa ma gasiti!” - FOTO

Nonconformista este probabil cea mai buna caracterizare a Madonnei. Incheie anul pe vasul de WC si le transmite fanilor sa nu incerce sa o gaseasca.

Artista imprevizibila in varsta de 63 de ani a facut multe lucruri trasnite anul acesta, a pozat inclusiv sub un pat, de unde a lasat sa i se vada doar fundul, accesorizat desigur cu ciorapi plasa si starnind un adevarat curent pe retelele de socializare.

E cea mai sexy Craciunita de anul accesta! Liberty Poole - imaginea sexy care a acumulat peste 50.000 de aprecieri in ajunul noului an - FOTO

Madonna a ramas imbracata totusi in poza de pe vasul de toaleta. Diva blonda a plecat undeva la munte, fara sa dezvaluie locatia, dar a publicat fotografii cu un peisaj superb de iarna.

De asemenea, s-a filmat in timp ce canta cu gemenele sale in varsta de 9 ani, Stella si Estere in masina, in drum spre destinatia montana. ”Nostalgie in zapada”, a scris cantareata care a adoptat patru copii din Malawi: pe gemene, dar si pe David, de 16 ani, si pe Mercy, de 15 ani.

Irina Kit despre video-ul cu Anisoara Loghin care a devenit viral: „Sunt flatata ca avem atatea vizualizari, dar mi-ar fi placut mai mult sa fi fost la o piesa de-a mea” - VIDEO

Ele au ales sa cante varianta lui Elvis Presley, ”I Can't Help Falling In Love With You”, iar versurile erau binecunoscute de catre fetite.

Pe langa copiii adoptati, Madonna are si doi copii biologici: pe Lourdes Leon, copia sa din tinerete, in varsta acum de 25 de ani si pe Ritchie, de 21 de ani, fiul rezultat din casatoria cu Guy Ritchie si care locuieste in Anglia.

Articole din aceeasi categorie