08.11.2023
Tudor Chirila a marturisit de ce nu face nunta cu iubita lui, Iulia Mizgan. Formeaza un cuplu de 10 ani

Tudor Chirila si Iulia Mizgan sunt o familie si fara confirmare de la Starea Civila. Indragitul antrenor de la Vocea Romaniei si partenera sa au doi baieti impreuna si niciun gand sa se casatoreasca „dupa canoane”. Artistul a explicat intr-un interviu impresionant care au fost motivele pentru care au ales un parteneriat nonconformist.

Tudor Chirila vorbeste rar despre familia lui, dar cand o face iese un interviu-eveniment. In exclusivitate pentru revista Taifasuri, antrenorul de la Vocea Romaniei a vorbit despre iubita lui, Iulia Mizgan, dar si despre casatorie, o institutie care pentru multi pare perimata.

„Nu mi se pare ca este o institutie care mai aduce ceva important. Cred ca ar trebui sa ne preocupe mai mult respectul si iubirea. Casatoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfarsita. Fiindca ea a fost la baza un instrument social. Era un instrument social de care lumea, pana la urma, nu stiu cat mai are nevoie.

Nu cred ca este obligatoriu sa fii casatorit ca sa poti avea un parteneriat de-o viata, de exemplu. Mai ales ca acum este reglementat parteneriatul si prin faptul ca, daca ai o relatie de peste opt ani, partenerul tau incepe sa aiba aceleasi drepturi si la un partaj, si la impartirea lucrurilor, daca e sa ajungem aici, in zona aceasta mai mercantila a despartirilor”, spune Tudor Chirila in interviu.

Anastasia Nichita - imagini rare alaturi de fratele ei care nu mai este in viata: „Nu trece o zi in care sa nu-mi amintesc de tine” - FOTO

Cantaretul a marturisit ca el si partenera sa sunt „pe aceeasi lungime de unda” cand vine vorba de festivismul nuntilor autohtone.

„Casatoria si nunta, mai ales, care vor, chipurile, sa fie un fel de start in viata. Masa de nunta, restaurantul, salonul de nunti, trupa de cover-uri de la nunta, DJ-ul, mancarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nuntii, consecinta a casatoriei la Starea Civila. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, adauga solistul trupei VAMA.

Anterior, pe blogul sau, a descris-o pe partenera sa astfel: „Este o femeie iubitoare, este o frumusete si, cel mai important, este mama. O mama creativa, vesela si fericita”.

Horoscop 8 noiembrie 2023. Zodiile care nu stiu sa-si exprime sentimentele. Cei mai timizi nativi

Cei doi baieti ai lor au 7 si 9 ani si, in luna august a acestui an, si-au urmarit tatal cantand pe scena de la UNTOLD. „A fost frumos si anul asta. Pentru mine a fost triplu special pentru ca anul asta i-am avut in public pe copiii mei. Priceless”, a scris Tudor Chirila pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie