14.03.2022
Tu stiai ca vedetele au sosii? Afla care sunt persoanele care le seamana leit persoanelor influente din Romania - FOTO

Tot mai multe vedete afla ca au sosii, anume, persoane care le seamana leit. Acestea, de cele mai multe ori, sunt persoane simple, care nu apar in lumina reflectoarelor si ajung cunoscute pentru ca seamana cu cineva. In cazul de fata, trei vedete autohtone si-au gasit sosiile printre persoanele normale din Romania.

 Inna 

Inna are o sosie pe nume Alexandra Liliana Stan. In prezent, aceasta are 28 de ani. In momentul in care a fost descoperita, tanara se ocupa de muzica si era foarte incantata ca seamana cu o celebritate ca si Inna. Cele doua seamana foarte mult, chiar si alunita de langa buza este aproape identica. Alexandra Stan isi doreste sa ii calce pe urme artistei si sa ajunga o vedeta internationala.

„Baby loading...” Reporterul iSanatate si specialistul medical Cristina Gonta este pe ultima suta de metri si va aduce pe lume primul sau copil! Afla de la sotul ei cat de mult s-a schimbat aceasta in perioada sarcinii: „Noi ca barbati trebuie sa fim alaturi” - VIDEO

„Cant muzica latino, pop si dance. Am facut trei ani Scoala Populara de Arta si Muzica din Bucuresti.”, a declarat tanara in urma cu mai multi ani.

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu are o sosie pe retelele de socializare. Tanara este activa pe conturile sale din online si posteaza mereu clipuri cu ea. Asemanarea dintre aceasta si vedeta este izbitoare, iar daca o vei vedea pe strada, cu siguranta o vei confunda. Intrebata de internauti daca a suferit vreo operatie estetica, aceasta a raspuns ca nu. Singurele interventii facute ar fi doar la nivelul buzelor, unde si-a injectat acid hialuronic. Sophia are o silueta de invidiat si alege sa se machieze la fel ca vedeta pentru a semana si mai mult.

A primit primul sau Bentley la doar doi ani! Bloggerita Tany Vander si-a rasfatat din plin micul sau print la aniversarea sa: „Te iubim neconditionat” - VIDEO

Oana Zavoranu 

Nici Oana Zavoranu nu a fost uitata. O femeie pe nume Eleni Corfiantis ii semana foarte bine vedetei. Cele doua au realizat impreuna o sedinta foto pentru un brand de haine, iar diferentele dintre cele doua sunt aproape insesizabile. Pentru a semana si mai bine cu Oana Zavoranu, femeia s-a vopsit bruneta. Cu siguranta daca le vezi impreuna pe strada, le vei confunda.

Articole din aceeasi categorie