14.03.2022
A primit primul sau Bentley la doar doi ani! Bloggerita Tany Vander si-a rasfatat din plin micul sau print la aniversarea sa: „Te iubim neconditionat” - VIDEO

Astazi, fiul lui Tany Vander, Adam a implinit doi anisori. Acesta zilnic aduce zambetul si voia buna in familia sa si este cel care o pe bloggerita cea mai fericita si implinita mama.

Fiind foarte activa pe retelele sale de socializare, Tany nu a ezitat sa le arate urmaritorilor sai un video absolut adorabil cu Adam. In videoul postat aceasta a adunat toate momentele unice alaturi de fiul sau si fiecare reusita marcata de acesta. 

De la primul sunet rostit pana la cea mai memorabila nazbatie, Adam este cert singurul om care o face pe Tany sa uite de orice altceva.

Videoul a fost insotit si de o desciere speciala: „Adam, iubirea vietii mele, la multi anisori!
Astazi la 11:25 ai implinit 2 anisori desi tu mereu zici ca ai trei)))
Eu cu @vasiliy_lungo te iubim neconditionat!” ,a scris Tany.

Tot astazi, femeia de afaceri a rasfoit arhiva si a distribuit in Instastory mai multe amintiri. Urmaritorii au purur urmari ziua in care aceasta a nascut, aniversarea de un an a lui Adam si alte momente din familia lor. 

 

 

 

Parintii lui Adam i-au oferit un dar special anul acesta. Micutul se poate bucura deja de primul Bentley . Este vorba despre o bicicleta comandata direct de pe site-ul bentleymotors.com.

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

„Baby loading...” Reporterul iSanatate si specialistul medical Cristina Gonta este pe ultima suta de metri si va aduce pe lume primul sau copil! Afla de la sotul ei cat de mult s-a schimbat aceasta in perioada sarcinii: „Noi ca barbati trebuie sa fim alaturi” - VIDEO

Magazinele Vans vor suspenda vanzarile in Rusia. Turcia a refuzat insa sa se alature sanctiunilor: „Pozitia noastra este clara”

Sursa VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie