29.10.2022
Imaginea postata de Christina Applegate, inainte de prima ei aparitie publica de cand a fost diagnosticata cu scleroza multipla: „Noua mea normalitate” - FOTO

Christina Applegate se adapteaza la noul sau stil de viata, in timp ce se pregateste pentru primul ei eveniment public de cand a fost diagnosticata cu scleroza multipla. „Noua mea normalitate”, a scris actrita de 50 de ani pe Twitter, joi, in descrierea unei imagini in care le-a prezentat fanilor cinci bastoane.

Vedeta din „Dead To Me” a ramas optimista si le-a impartasit celor 1,5 milioane de urmaritori ai sai pasii pe care a inceput sa-i faca in „calatoria” nedorita cu SM:

Afla care sunt cele cinci zodii care se streseaza usor

„Am o ceremonie foarte importanta care urmeaza. Va fi prima iesire de cand am fost diagnosticata cu SM. Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate...Ramaneti pe faza pentru a vedea care dintre ele se potrivesc pentru o saptamana de lucru.”

Christina a dezvaluit diagnosticul de scleroza multipla in august 2021, iar la acea vreme povestea pe Twitter ca a primit un sprijin neasteptat si coplesitor din partea celor care sufera de aceeasi afectiune.

Colegul ei din „Dead To Me”, James Marsden, a vorbit despre puterea incredibila a actritei in timp ce lupta cu aceasta boala: „Nimic nu o va pune la pamant, ea va lupta si va trece prin toate acestea”, a explicat vedeta din „Enchanted” pentru Entertainment Tonight. „O admir ca persoana”. „Indiferent de ce ii va arunca viata in fata, ea va gasi o modalitate de a merge mai departe si face exact asta chiar acum. Cu adevarat ii inspira pe altii”.

In 2008, Christina Applegate a fost diagnosticata cu cancer la san si a suferit o dubla mastectomie. A descris lupta impotriva acestei boli in seria „Dead to Me”.

Actrita din „The Vacation” este casatorita cu Martyn LeNoble din 2013. Au impreuna o fata, Sadie, nascuta in 2011.

Un tanar influencer din SUA nu mai vorbeste cu membrii familiei sale pentru ca nu sunt celebri: „Daca devin faimosi sau bogati, probabil voi vorbi”

Sezonul final din „Dead To Me”  va avea premiera pe 17 noiembrie.

Articole din aceeasi categorie