05.03.2024
Primele imagini cu printesa de Wales dupa operatia abdominala suferita in ianuarie. Kate Middleton, fotografiata alaturi de mama ei - FOTO

Kate Middleton, printesa de Wales in varsta de 42 de ani, a fost fotografiata pentru prima data de cand a fost supusa unei operatii abdominale misterioase, in urma careia a avut nevoie de doua saptamani de spitalizare si alte cateva de recuperare.

In fotografiile surprinse de fotoreporterii TMZ, Kate Middleton a fost surprinsa intr-o masina SUV, care era condusa de mama ei, Carole, in apropiere de Castelul Windsor.

Horoscop 5 martie 2024. Zodia care trebuie sa fie atenta la bani

In varsta de 42 de ani, printesa de Wales pare sa fie imbracata intr-o tinuta neagra, poarta ochelari de soare si pare sa fie intr-o forma buna, la un moment dat zambind, dupa cum poti vedea in imaginile de aici.

Aparitia ei vine, insa, la cateva zile de cand oameni din toate colturile lumii s-au aratat ingrijorati de starea ei de sanatate, mai ales ca ea n-a mai fost vazuta in public de la Craciun.

Ce declaratii faceau reprezentantii palatului Kensington in urma cu cateva zile

Kate, printesa de Wales, va reveni la angajamentele regale dupa Paste, a anuntat Palatul Kensington intr-o noua actualizare, pe fondul ingrijorarilor legate de lipsa ei de aparitii publice in urma interventiei chirurgicale.

Noi detalii despre starea de sanatate a Laurei, tanara implicata in groaznicul accident de pe insula Bali. Vasile Macovei: „Trebuie sa vina parintii ei sa...” - VIDEO

De la spitalizarea lui Kate Middleton, in 16 ianuarie, starea de sanatate a acesteia a fost subiectul unor speculatii pe retelele de socializare. Familia regala a decis sa lamureasca lucrurile intr-un comunicat trimis joi, 29 februarie, mai multor institutii media americane, printre care ABC News.

„Palatul Kensington a fost clar in ianuarie cu privire la calendarul de recuperare a printesei si vom oferi doar actualizari semnificative. Aceasta linie oficiala nu s-a schimbat", a precizat un purtator de cuvant intr-un comunicat, adaugand ca aceasta „se simte bine", potrivit News.ro.

Palatul Kensington a anuntat in 17 ianuarie ca printesa a fost supusa unei interventii chirurgicale abdominale „programate". Aceasta ar fi urmata de aproximativ zece zile de spitalizare.

„Pe baza recomandarii medicale actuale, este putin probabil ca ea sa se intoarca la indatoririle publice inainte de Paste, la 31 martie", a avertizat atunci Palatul Kensington. Motivele operatiei nu au fost precizate, in special pentru ca Kate Middleton a dorit ca „detaliile sale medicale personale sa ramana private", potrivit comunicatului publicat dupa operatie. Ultima ei aparitie publica a fost de Craciun.

La randul sau, printul William a anulat mai multe angajamente oficiale de la anuntul privind convalescenta sotiei sale. In cele din urma, el a vizitat joi o sinagoga londoneza pentru a condamna „cresterea antisemitismului" de la atacurile Hamas in Israel.

Articole din aceeasi categorie