28.05.2024
Trendul viral transformat în piesă oficială! Misha Miller, alături de The Limba, Andro și Dyce, lansează „Mamma Mia” - VIDEO

Pentru prima oară în Republica Moldova și România, un sound viral din social media a unit artiști din colțuri diferite ale lumii. Piesa „Mamma Mia” a fost lansată oficial de Misha Miller cu The Limba, Andro și Dyce.

Trendul a pornit la începutul anului 2024, când artistul kazah The Limba a lansat versiunea piesei „Mamma Mia”. Dyce a continuat fenomenul internațional, scriind versuri în limba spaniolă. Sound-ul a fost ulterior preluat de Misha Miller, care l-a adaptat cu versuri în limba română.

Videoclipurile cu acest trend au cucerit internauții, adunând milioane de vizualizări în numai câteva zile.

Care este adevărul din spatele scandalului? Patric Hanganu a reacționat la „învinuirile” aduse de fosta iubită: „De ar ști internetul adevărul...” - FOTO

„Din adolescență ascult muzica lui The Limba și Andro, sunt artiști foarte cunoscuți în Moldova. Am manifestat gândul de-a lansa o piesă alături de ei și iată-mă în punctul în care le-am atras atenția și visul meu a devenit realitate”, spune Misha Miller.

Mesajul fostei soții a lui Gheorghe Cavcaliuc după ce acesta a dezvăluit că au divorțat - FOTO

Datorită popularității și cererilor intense ale fanilor pentru o versiunea integrală a piesei „Mamma Mia”, Misha Miller, alături de The Limba, Andro și Dyce, au decis să lanseze oficial piesa cu versuri în limba română și spaniolă.

Bucurându-se deja de un început promițător, „Mamma Mia” este acum disponibilă pe YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal, într-o versiune integrală, pregătită să devină hitul verii.

Articole din aceeasi categorie