19.10.2024
Trei invitați se vor duela în bucătăria gusturilor! Cine se va alege cu tigaia, Ion Juglea sau Tamara Vârlan și Victoria Roșca - VIDEO

Când ei se adună se lasă cu zâmbete și voie bună. Ion Juglea, Tamara Vârlan, Victoria Roșca se duelează în bucătăria Gusturile se Discută în această seară. Cine cu cine a făcut echipă, dar și câte rețete au ales să gătească, află mai jos.

O ediție mai specială în această săptămână, pentru prima dată în platoul emisiunii Gusturile se Discută au fost trei invitați.

Irina Bivol - „poză de pus în ramă” cu fiica ei, Cătălina. Cele două seamănă leit - FOTO

Iulia Deliu l-a întrebat pe Ion Juglea: „De câte ori pe zi vă certați?”.

Actorul nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns: „Depinde de ce facem în ziua respectivă. Câteodată, poate să se întâmple dimineața pe la 6 sau 7, căci Victoria numai se trezește și are probleme”.

Roșca a recunoscut că așa stau lucrurile de fapt: „Eu pe la 6 dimineața îmi aduc aminte ceva ce s-a întâmplat cu câteva zile în urmă. Eu sunt tipul de persoană care ține minte tot”.

Victoria Roșca a făcut echipă cu Tamara Vârlan, iar Ion Juglea a gătit de unul singur o rețetă pe care a numit-o „Inimi frânte”.

Cine este Anastasia Sandu de la Vocea României 2024: „Consider că am o voce care trebuie să fie ascultată de milioane de oameni”. Theo Rose o vede finalistă în echipa Tudor Chirilă - VIDEO

De asemenea, fetele au ales să pregătească ardei umpluți.

Vezi în această seară, la ora 21:00 cine va câștiga tigaia.

Articole din aceeasi categorie