19.10.2024
Cine este Anastasia Sandu de la Vocea României 2024: „Consider că am o voce care trebuie să fie ascultată de milioane de oameni”. Theo Rose o vede finalistă în echipa Tudor Chirilă - VIDEO

Anastasia Sandu spune că moștenește muzica din familie din moși-strămoși și a avut colaborări cu Vanotek, Vunk, Fly Project sau Puya. Se descrie ca fiind artist, performer și compozitor.

​Pe scena de la Vocea României a ales să cânte piesa „The Edge Of Glory” și a reușit să întoarcă trei scaune.

A fost afectată Angela Botgros de depresia postnatală? „Asta este o bucurie enormă, dar...” - VIDEO

„A venit frumusețea pământului!”, a spus Theo Rose care a recunoscut-o atunci când s-a întors. „Are piese lansate, a colaborat cu alți artiști”, le-a spus antrenoarea colegilor.

Blind2 (1859 of 1979)

Smiley: „E prima oară când te aud cântând așa ceva! Sunt profund impresionat. Ai cântat de parcă acum a început ziua! Ai cântat atât de proaspăt, atât de plin de viață! Am simțit primul să mă întorc și mi-aș dori să-mi dai ocazia să lucrez cu tine!”

Ioana Sulac, mai sinceră ca niciodată! Care este legătura dintre fiica cea mare a maestrului Nicolae Sulac și Natalia Barbu - VIDEO

Theo Rose: „Ai foarte multe de arătat în sezonul ăsta de Vocea României!”

Blind2 (1865 of 1979)

După ce a ascultat discursurile antrenorilor care s-au întors la vocea ei, Anastasia a decis să meargă mai departe în echipa Tudor Chirilă.

Blind2 (1896 of 1979)

„Eu cred că ea este finalista din echipa Tudor, dar mai bine să nu-i zicem lui ce poate, că poate o furăm”, a spus Theo Rose după ce concurenta a făcut alegerea.

Articole din aceeasi categorie