24.11.2022
Transportul JustConsult – solutia perfecta pentru deplasarea in Romania cand ai nevoie de acte romanesti

Mii de moldoveni isi perfecteaza anual acte romanesti pentru ca isi doresc libertatea de a calatori si de a munci legal in statele UE. Acest proces insa poate fi anevoios, mai ales din cauza necesitatii de a te deplasa la institutiile din Romania.  

Compania JustConsult – Cetatenie Romana ofera solutia pentru persoanele care au nevoie sa se deplaseze in Romania cu scopul de a-si perfecta actele - transport international de pasageri de categoria business.

JustConsult presteaza acest serviciu in baza licentei de agent transportator, iar toate unitatile de transport au numere de inmatriculare de culoare galbena. 

JustConsult dispune de 6 microbuze moderne, destinate exclusiv transportului de pasageri, care circula zilnic spre Romania, pentru a ajuta cetatenii sa ajunga la timp, atunci cand perfecteaza acte romanesti. 

Ce dificultati intampina moldovenii cand trebuie sa mearga in Romania pentru a-si perfecta actele?

De regula, pentru perfectarea actelor romanesti este necesar sa te deplasezi in Romania, la institutiile de stat. Respectiv, este necesar nu doar sa gasesti transport in ziua si orasul unde ai programare la institutie, dar si sa te asiguri ca vei ajunge la institutie exact ora indicata. 

In acelasi timp, transportul international de cursa are ca punct final de destinatie gara auto. Persoana care are nevoie sa ajunga la institutia din Romania unde va solicita perfectarea actelor va cauta de sine statator locatia si modalitatea de a se deplasa pana acolo. Aceasta insa implica costuri adaugatoare si timp, riscand sa rateze programarea.

JustConsult – Cetatenie Romana a lansat un serviciu inedit pe piata din Republica Moldova – transport international de categoria business class. Serviciul este destinat persoanelor care isi perfecteaza actele in Romania.  

Cursele sunt efectuate din Chisinau, Balti si Cahul spre orasele romanesti Bucuresti, Iasi, Vaslui, Galati si sunt operate cu microbuze moderne de tip Mercedes business. Directorul companiei JustConsult, Ion Gustiuc, spune ca lansarea acestui vine ca raspuns la solicitarile clientilor, care isi doresc sa poata calatori in conditii de confort si siguranta. 

Cand am gandit acest serviciu, acum doi ani, am optat chiar de la inceput pentru microbuzele Mercedes, pentru  a oferi in primul rand siguranta pasagerilor. Aceste microbuze sunt confortabile, sigure si usor de condus. Recent, „flota„ JustConsult a fost completata cu alte doua microbuze noi si moderne, iar astfel putem asigura toate solicitarile din partea clientilor nostri”, spune fondatorul JustConsult. 

Pasagerii transportului JustConsult beneficiaza de confort sporit – aer conditionat, fotolii ortopedice, care se rotesc si se pliaza dupa necesitatea fiecarui, WiFi si un sistem multiplex pentru vizionarea filmelor pe durata calatoriei. Pentru acest serviciu a fost selectata o echipa de specialisti de inalta calificare – soferi, mecanici auto etc.  

Acordam o atentie deosebita modului in care se comunica cu pasagerii. La cursele noastre nu veti vedea soferi cu aspect neglijent sau care vorbesc nerespectuos cu calatorii”, a subliniat Ion Gustiuc. 

Cum poti evita ore intregi de asteptare si drumuri inutile in Romania?

In primul rand, iti punem la dispozitie transport Romania tur-retur, care te duce in orasul unde vei perfecta actele, in ziua si la ora potrivita. 

JustConsult are zilnic curse Chisinau Iasi, curse Bucuresti Chisinau, transport Chisinau Vaslui, Chisinau-Galati si alte destinatii din Romania. Mai nou, compania a lansat curse Balti-Bucuresti si curse Cahul-Galati

Te programam in prealabil la o ora anumita si scapi de randuri si ore pierdute in zadar. Beneficiezi de transport confortabil, soferi experimentati si atitudine respectuoasa din partea insotitorilor. Ai nevoie doar de o zi libera pentru a depune actele necesare, de restul se ocupa compania. Cum iti pare? 

JustConsult ofera ajutor la orice etapa in procesul de redobandire a cetateniei romane si a perfectarii actelor romanesti. Compania activeaza in domeniu de aproape 20 de ani si a ajutat peste 360.000 de persoane sa redobandeasca cetatenia romana sau sa-si perfecteze acte romanesti.  

Pentru a obtine o consultatie sau pentru a rezerva un loc in transport, completeaza formularul pe pagina justconsult.md, iar un consultant va reveni cu un apel si va oferi detaliile pe care vrei sa le cunosti. Pentru a discuta chiar acum cu un operator call-centru, suna la numarul 022 10 50 80.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie