08.07.2022
Toti il stiu drept un artist de succes, dar putini cunosc cu ce s-a ocupat The Motans inainte de a indragi muzica. Afla care era domeniul in care activa - FOTO

Denis Roabes sau „The Motans' este unul dintre cei mai iubiti artisti de la noi din tara. Originar din Republica Moldova, cantaretul a reusit sa patrunda adanc in inimile romanilor datorita pieselor sale extrem de sensibile.

Denis Roabes este o persoana sensibila si un romantic incurabil. Acum ceva timp, „The Motans' a fost invitat in cadrul podcastului „Fain si Simplu' si a dezvaluit ce inseamna pentru el suflet pereche. Desi admiratoarele erau nerabdatoare sa afle care sunt asteptarile lui Denis, acesta a spus ca mai multe persoane din jurul nostru pot fi suflete pereche.

Isi doreste o viata noua, dar totusi ceva o opreste! Bloggerita Mihaela Cavcaliuc si-a amanat in ultimul moment plecarea sa in Canada. Ce a facut-o sa ia aceasta decizie - VIDEO

„Eu cred ca noi ne alegem sufletele pereche. Nu e neaparat predestinat de sus. Ii ai pe parintii tai, care sunt pentru tine suflete pereche. Ai iubita, sotia, partenerul de viata, care de asemenea reprezinta sufletul pereche. Prietenii, la fel. Eu consider ca toate aceste suflete fac parte din tine, adica lipindu-va acolo, creati un ghemotoc de energie mai mare', a declarat Denis Roabes.

A renuntat la fiica si sotul sau si a fugit in lume cu un barbat casatorit, iar ulterior a luat-o razna! La 55 de ani de la moartea renumitei actrite Vivien Leigh, afla povestea grea si mai putin stiuta de public despre viata talentatei actrite- FOTO

„The Motans' nu a fost dintotdeauna artist. El a lucrat in marketing si in vanzari, iar de muzica s-a apucat tarziu. In prezent, melodiile lui ating orice suflet si uneori parca descrie perfect sentimentele fiecaruia dintre noi.

„Eu am fost specialist in multe la viata mea. Dar da, terminand acest segment cu marketingul, am zis ca e timpul sa ma apuc de ceea ce-mi place', a sustinut vedeta, in cadrul unui interviu, scrie Substantial.

Toamna aceasta, Denis va fi unul dintre antrenorii de la „Vocea Romaniei'. Echipa este intregita de Tudor Chirila, Irina Rimes si pentru prima oara doi antrenori vor sta pe acelasi scaun, Theo Rose si Smiley.

„Sunt fericit ca fac parte din echipa Vocea Romaniei. E o provocare pe care am asteptat-o cu nerabdare si ma bucur ca am oportunitatea de a da mai departe ce am invatat eu in ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special', a declarat Denis Roabes.

Articole din aceeasi categorie