Nathaniel nu a stat prea mult pe ganduri si a inceput sa le povesteasca prietenilor sai virtuali despre trectutul sau.
![](https://assets.protv.md/articles/files/thumbs/750x/2022/06/11/nathanielkowalsky2750583718824373991706507911015373351058001n-1654946296svmutxu.jpeg)
„Cariera mea a inceput 12 ani in urma cu un blog gastronomic unde scriam si gateam multe retete. Acum ati inteles ca nu-mi place sa scriu, dar ador sa gatesc. Dupa deja m-am angajat la un portal media despre moda, aveam vreo 16 ani.”, a scris el pentru inceput.
„Primele studii le-am facut la fostul meu liceu profesional Nr.1. Noi am fost ultima promotie care in trei ani am combinat studiile de liceu si profesia. A fost incarcat, dar ne-am descurcat si am sustinut tare bine bacul. Dupa am fost acceptat sa invat la buget la Facultatea de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii pe care am si absolvit-o.”, a continuat Nathaniel.
![](https://assets.protv.md/articles/files/thumbs/750x/2022/06/11/unknown28678134710391027900469543713508788939714251n-1654946053llq5ckq.jpeg)
Totodata, acesta a povestit ca in perioada liceului acesta era deja incadrat in campul muncii:„In timp ce invatam la liceu eu concomitent lucram in mass-media deja. Ma implicam ca voluntar in multe proiecte interesante si lansasem platforma media despre arta si moda Saks Magazine, care a activat 4 ani.
![](https://assets.protv.md/articles/files/thumbs/750x/2022/06/11/unknown2870379416980985746300556302022256484634394n-1654946065lqljbi3.jpeg)
![](https://assets.protv.md/articles/files/thumbs/750x/2022/06/11/unknown28733353411038136335051072430551021941200744n-1654946057hswdtpo.jpeg)
Acesta a povestit si despre experienta de a participa la un concurs international de bucatari, unde a pregatit orez salbatic fiert, rulada cu somon si sos de portocala.
![](https://assets.protv.md/articles/files/thumbs/750x/2022/06/11/unknown28672033712697142871911996108343997519110603n-1654946057gh1cqhh.jpeg)
Sursa FOTO: Instagram