10.06.2022
Inca o lupta castigata cu brio de Olga Manciu! Dupa ce i-au fost depistate celule canceroase, bloggerita a demonstrat ca lupta poate fi invinsa. Afla cum i-a reusit: „Astazi a venit scrisoarea...” - FOTO

Olga Manciu este o bloggerita cunoscuta din Republica Moldova. De-a lungul timpului aceasta a acumulat o comunitate de peste 66 de mii de urmaritori, iar zilnic distribuie momente frumoase, dar si mai putin frumoase din viata sa. 

Spre deosebire de alti bloggeri, Olga prefera sa arate si partea mai putin frumoasa a lucurilor, astfel mizand spre a nu crea iluzia unei vieti perfecte, dar a uneia reale. 

Cu toate acestea, ieri bloggerita a dat o veste cat se poate de buna pe retelele de socializare, o veste pe care a intitulat-o „Rezultatul este NEGATIV”.

Ghinion in dragoste! Dupa mai multe despartiti cu scandal, bloggerita Valeria Lungu sufera si in noua relatie! La ce decizie a ajuns aceasta: „Partea trista din toata aceasta poveste este sa....” - FOTO

Bloggerita a scris o postare despre depasirea prin gandirea pozitiva a unei situatii mai dificile prin care a fost nevoita sa treaca.

„Rezultatul este NEGATIV 
Astazi mi-a venit scrisoarea in care scrie ceea, la ce nu ma asteptam daca sincer! Un an in urma, cand eram intr-o calatorie in Moldova, mi-au fost depistate pe uter celule canceroase. Eu de fapt de ceva ani in urma stiam ca am acest risc, doar ca anume anul trecut ele agresiv au inceput sa se inmulteasca si au ajuns la o stare critica. Atunci medicul a sugerat sa facem interventie ca sa inlaturam problema (ceea ce presupune o bucata de uter). Eu insa eram optimista si am insistat sa vin in Londra, ca sa verific inca o data tot si sa ma asigur ca diagnoza se va adeveri 100% - ceva acolo in interiorul meu imi spunea sa nu panichez. Zis si facut - am venit in UK, am facut testele necesare, inclusiv biopsia tesutului. Dupa 8 saptamani a venit rezultatul POZITIV, dar…medicii de aici au spus ca ei nu considera necesar sa imi taie ceva fiindca s-ar putea intampla asa ca aceste celule o sa dispara de la sine.
      Atunci mi-am spus singura mie: “Olga, viata continua! Nu te gandi la negativ, nu panica, inconjoara-te cu dragoste si fie ce-o fi”.
A mai trecut o jumate de an, si eu din nou am fost invitata sa dau testul Papanicolaou. A trebuit sa astept din nou 4 saptamani rezultatul. Astazi a venit scrisoarea - cand am vazut-o am simtit un fior rece prin tot corpul. Am inspirat si expirat si din nou mi-am spus, fie ce-o fi. Dar sigur nu eram pregatita sa vad ca rezultatul era NEGATIV. Au disparut ca prin minune - nu am NIMIC. Absolut nimic! Vreti credeti-ma, vreti nu - dar eu stiu cu siguranta ca tot ce mi-a fost de ajutor in toata situatia asta a mea a fost doar POZITIVISMUL si increderea in sine. Sunt fericita si mandra de inca o lupta castigata cu BRIO.
Say NO to cervical cancer! Dragi FEMEI, va rog sa mergeti la verificari ginecologice sistematic. Nu asteptati si nu lasati de pe o zi pe alta!”, a scris bloggerita.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie