15.03.2023
Tot mai multi moldoveni prefera in materie de imobile, locuintele din suburbiile Chisinaului

Una dintre tendintele actuale ale pietei imobiliare este migratia oamenilor din orasele mari in suburbiile linistite. Aleg sa pastreze o parte din atmosfera de mare oras si in acelasi timp sa savureze linistea si ritmul calm al vietii in suburbie.

Cladiri cu regim de inaltime redus, constructii din piatra naturala, liniste si priveliste frumoasa spre padurea din apropiere sunt doar cateva aspecte pe care le bifeaza cu succes cel mai nou complexul locativ marca ASTERCON – Dumbrava! 

Compania de constructii Astercon activeaza in Republicii Moldova de circa 14 ani si reuseste sa tina mereu pasul cu cele mai noi tendinte ale pietei imobiliare. 

Dupa ce au bifat proiect dupa proiect in municipiul Chisinau si au implinit mii de vise ale locatarilor care au decis sa investeasca in apartamentele marca Astercon, compania a ales sa dezvolte proiecte si in suburbiile capitalei. 

Dupa ultimul bloc locativ din comuna Stauceni dat in exploatare recent, si-au propus mai nou, sa dezvolte un complex locativ modern in oraselul Durlesti in nemijlocita apropiere de comuna Dumbrava si padurea din zona.

Astfel de proiecte imobiliare contribuie esential la dezvoltarea suburbiilor capitalei prin crearea nu doar a unor locuinte noi si moderne pentru locuitori dar si a locurilor de parcare, terenuri de joaca si magazine pentru dezvoltarea afacerilor locale. 

Complex locativ Dumbrava este pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte moderne in afara forfotei orasului , intr-o zona verde si linistita dar in acelasi timp cu acces facil la toate punctele de interes . Este un proiect care v-a satisface chiar si cele mai pretentioase necesitati ale clientilor. 

Investitiile imobiliare s-au dovedit in timp cele mai sigure iar numele companiei Astercon este usor asociat azi cu termenii de investitii imobiliare inteligente si durabile.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie