19.04.2022
„Nu mai pot!” Rapperita ucraineana Alyona Olehivna a decis sa-si paraseasca tara. Care este motivul: „Ma culc in fiecare zi cu gandul ca nu ajut suficient de mult”

Artista rap recunoaste ca i-a fost foarte greu sa ia decizia de a pleca.

Din primele zile ale razboiului, Alyona a fost in randurile voluntarilor si a cerut lumii sa salveze orasele ucrainene de armata ruseasca. Acum vedeta a anuntat ca va pleca in Europa. Adevarat ca, nu pentru totdeauna, ci in cadrul unui turneu, care nu a avut loc din cauza ca a inceput razboiul. 

Pe pagina sa de Instagram, artista a explicat ca mai multi factori au determinat-o sa ia o decizie atat de dficila. Cel mai important motiv a fost moartea unei rude apropiate.

Billie Eilish a intrat in istoria celui mai popular festival din lume. Afla care este motivul

Problemele cu banii au jucat si acestea un rol enorm in acest sens. Dupa cum a explicat Alyona, acum se simte neputincioasa din cauza lipsei de fonduri. Dupa spusele sale, ea va castiga bani din concertele din Europa si ii va dona pe toti armatei ucrainene. 

„Nu mai pot cere oamenilor sa ajute financiar. Oamenii ne roaga sa-i ajutam, iar pe noi nimeni nu ne ajuta. Asa de mult imi doresc sa inchid toate aceste cereri. Si nici mana nu mi se ridica pentru a lua ultimii bani de la oamenii care nu au nici macar o bucata de paine. 

Nu mai pot sa va citesc mesajele in care imi cereti ajutor, stiind ca nu va pot ajuta cu nimic, pentru ca efectiv nu am cu ce. Am dat tot ce aveam inca din luna martie. Nu mai am nimic. 

A plecat sau nu Dan Balan la razboi? Care sunt imaginile care i-au facut pe internauti sa creada ca artistul a mers pe campul de lupta - FOTO

Nu mai pot sa aud despre soldatii care au murit. Vreau sa fac totul, pentru a anticipa moartea lor si pentru a ajuta armata ucraineana. Moartea rudei mele ma apasa incontinuu. Fie ca toti barbatii si baietii sa se intoarca acasa vii. 

Nu mai pot amana concertele din Europa, pentru ca „nu stiu cum sa iau in mana microfonul”. 

Nu mai pot adormi in fiecare zi cu gandul ca eu nu fac suficient de mult. Vreau sa donez, vreau sa intalnesc jurnalisti si sa le spun lor personal „multumesc pentru tot, insa razboiul nu a incetat: avem nevoie de toata atentia voastra si ajutorul vostru”, vreau sa ies cu toti oamenii in centrul capitalei, sa vad copii din diferite regiuni ale Ucrainei si sa ii cuprind, vreau sa spun de pe scena „Ucraina va castiga”, a scris vedeta.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie