24.07.2023
Sarbatoare mare in familia Manciu! Gemenii Damian si Matei au implinit 11 ani. Iata cat de mult au crescut cei doi - FOTO

Recent, Damian si Matei si-au sarbatorit ziua de nastere alaturi de familia lor.

Si pentru ca a devenit deja o traditie sa fie felicitati si in mediul online, Olga Manciu a scris o felicitare scurta, dar plina de dragoste, pentru ei.

„La multi ani baietii mei! #manciumatei #manciudamian #11years”, a mentionat Manciu pe Instagram, acolo unde a postat si o fotografie impreuna cu sarbatoritii.

In imagine, creatoarea de continut isi cuprinde cei doi fii si zambeste cu mandrie in fata camerei.

In scurt timp postarea a fost apreciata de peste 3 mii de internauti. Totodata, nici comentariile nu au lipsit. Astfel, Damian si Matei au fost felicitati de aproape 100 de persoane.

Si-a sarbatorit ziua de nastere la lucru! Cum a fost felicitata Lia Taburcean la miezul noptii - VIDEO

„La multi anisori”, „Frumosi, sa fie sanatosi. La multi multi ani”, „La multi anisori, flacailor! Felicitari parintilor cu asa baieti mari”, „La multi pentru Damian si Matei”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-au primit gemenii.

Olga este casatorita cu Alexandru Manciu. Acestia sunt parintii gemenilor Matei si Damian si a micutului Vladimir. Acum, familia Manciu e stabilita cu traiul in Marea Britanie. Olga are o comunitate pe Instagram de aproape 70 de mii de urmaritori.

„Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare”! Teodor Carnat - mesaj emotionant dupa ce a devenit tata pentru a 9-a oara - FOTO

Articole din aceeasi categorie