16.06.2023
Cum a fost surprinsa Gina Pistol alaturi de fiica ei, Josephine, dupa ce s-a intors din luna de miere - FOTO

Smiley si Gina Pistol s-au bucurat de o luna de miere de vis in sudul Frantei. Cei doi au plecati fara fiica lor, Josephine, si s-au bucurat de mai multe experiente inedite, dar si de zile de relaxare. 

Gina Pistol si Smiley s-au intors din luna de miere si au revenit la fiica lor, Josephine, de care le-a fost extrem de dor pe parcursul zilelor pe care le-au petrecut in sudul Frantei. Artistul a tinut sa marcheze intalnirea cu fetita lor. El a surprins-o pe sotia lui intr-o ipostaza adorabila cu Josephine, in timp ce se joaca.

Horoscop 16 iunie 2023. O decizie importanta in dragoste si un vis implinit

Smiley si Gina Pistol s-au casatorit pe 27 mai. Cununia civila si cea religioasa s-au desfasurat in aceeasi zi, la Palatul Snagov. La cununia civila, vedeta a fost imbracata intr-o rochie cu dantela in zona bustului si maneci largi pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale cu perle Jimmy Choo. De machiajul ei s-a ocupat Alexandra Craescu, iar de coafura Adonis Enache. In ceea ce il priveste pe artist, el a purtat un costum bej clasic, creat de Irina Voinea. Cei doi au ales ca petrecerea sa aiba loc intr-un spatiu deosebit, si anume la Orangeria Iris. La petrecerea de nunta au participat mai multe vedete din showbiz-ul autohton.

Dupa nunta, Smiley a facut cateva declaratii despre luna de miere. Artistul a mentionat inca de atunci ca fiica lor nu ii va insoti si a explicat si care este motivul pentru care au facut aceasta alegere. 

Va merge pe urmele tatalui si a bunicului? Vezi ce a povestit Radu Dolgan despre fiul sau: „Noi suntem o familie artistica...” - VIDEO

„O sa fie in sudul Frantei. O sa mergem doar noi doi, ca e mult de calatorit, adica e mult de calatorit si e destul de complicat cu copilul. Si na, am zis sa nu o obosim foarte tare. Plus ca am zis ca luna de miere sa fie pentru noi doi, cu siguranta. Adica, oricum noi facem foarte multe vacante cu Josephine, o luam aproape peste tot pe unde putem sa o luam si, cu siguranta, n-ar tine minte treaba asta, dar o sa facem o vacanta si cu Josephine vara asta, sper sa apucam”, a declarat Smiley pentru stirileprotv.ro. 

De asemenea, Gina Pistol si Smiley au stabilit ca pleaca 10 zile, si nu o luna asa cum se asteptau cu totii, iar asta pentru ca amandoi au mai multe proiecte profesionale pe care trebuie sa le onoreze. 

„Vara asta e complicata pentru mine. Am foarte multe concerte vara asta deja contractate, si n-as avea timp. Dupa aia incep Vocea Romaniei. E complicat, nu, n-am timp sa fac o luna, facem zece zile, merge zece zile acolo si dupa aia ne intoarcem, si eu sunt inapoi la munca. Gina incepe proiectele ei, are proiectele ei si da, o sa avem o multa munca. Nu cred ca ma mai opresc pana in ianuarie la anul”, a mai spus artistul pentru sursa mentionata.

Articole din aceeasi categorie