16.01.2024
TOP 8! Unde si-au petrecut vacanta de iarna vedetele de la noi: „Este o destinatie calda si atat de frumoasa...” - VIDEO

Laponia, Dubai, Elvetia sau Franta sunt doar cateva dintre destinatiile pe care le-au ales vedetele noastre pentru vacanta de iarna. Unii s-au bronzat, altii au schiat, in functie de preferinte. Cu ce impresii au revenit, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Vedetele noastre au profitat din plin de vacanta de iarna si au decis sa-si incarce bateriile in destinatii una mai spectaculoasa ca alta. In luna decembrie, Ion Paladi a ajuns in tara lui Mos Craciun: „Era atat de frumos, parca era o poveste. N-am stat mult. Am stat 3-4 zile. A fost foarte frumos. N-am avut internet in cabana. Cel mai frumos moment a fost cand ne-am plimbat cu sania trasa de reni. Nu mai spun ca am vazut Aurora Boreala”.

Olia Tira si-a dorit mare si soare si a ales sa-si petreaca vacanta de iarna in Dubai. „Pentru aceasta iarna noi am ales vacanta in Dubai alaturi de prietenii nostri si o parte din familie. Este o destinatie calda si atat de frumoasa, unde ai posibilitatea sa vezi lucruri interesante”, a spus interpreta.

Gabriel Nebunu si Emilian Cretu au imbinat utilul cu placutul. Cei doi prieteni au avut turneu pentru diaspora din Statele Unite ale Americii, iar in timpul liber, baietii s-au distrat de minune.

Genoveva Casanova, presupusa amanta a noul rege al Danemarcei, invitata de un ziar danez la incoronare: „Gasim noi o camera”

Laurentia Coptilet alaturi de iubitul sau au ales sa mearga in orasul indragostitilor, Paris. „De aceasta data vacanta a fost imbinata cu lucrul. Am cantat de Revelion in Franta. Am cantat pentru oamenii care au plecat acolo sa munceasca. M-au primit foarte frumos. Asta pot sa numesc eu vacanta de vis. A fost destul de scurta vacanta, 4 zile. Noi ambii acolo am catat. Am reusit sa vedem cate ceva. A fost frumos pentru ca am fost impreuna”, a mentionat interpreta.

Suntem obisnuiti sa o vedem in destinatii exotice, insa de aceasta data Marinela Bezer alaturi de sotul ei au organizat o escapada la munte. Ca destinatii au ales Franta si Elvetia.

La 21 de ani, castiga peste 90 de mii de euro la o slujba pe care nu o vrea nimeni! Are concediu patru luni pe an - FOTO

Tot la munte a ales sa-si petreaca vacanta de iarna si Iuliana Beregoi alaturi de familia sa. Destinatia aleasa a fost Muntii Alpi din Franta.

Asa cum este pasionata de schi, Tatiana Heghea a mers impreuna cu familia la munte in Austria.

Articole din aceeasi categorie