07.12.2022
TOP 7 vedete minione din Moldova! Vezi cine se afla in fruntea clasamentului cu o inaltime de doar 1,49 metri - FOTO

Desi in imaginile publicate in mediul online par a avea inaltimea potrivita pentru a activa in modeling, in realitate lucrurile stau putin altfel. Vezi mai jos un top al celor mai scunde vedete din showbiz-ul autohton.

Irina Rimes

In fruntea clasamentului se afla interpreta originara din Republica Moldova, Irina Rimes. Aceasta are o inaltime de doar 1,49 metri.

Valeria Lungu

Valeria s-a mandrit mereu cu silueta sa supla si inaltimea de doar 1.58 metri. Chiar daca este uneori criticata pentru faptul ca este prea slaba pentru inaltimea sa, ea totusi nu atrage atentia la hate.

Marinela Bezer

Intr-o postare publicata anterior pe Instagram, bloggerita a recunoscut ca are o inaltime de doar 1,60. „Am 1,60 metri inaltime. In copilarie, adolescenta si chiar si acum, multi oameni au incercat sa ma faca sa ma simt rau pentru ca sunt atat de scunda. Mai primesc mesaje nepoliticoase uneori...”, a spus aceasta.

Nicoleta Nuca

Ce zici despre o relatie fara obligatii? Afla de la psihologul Mihai Bologan de ce unele persoane aleg sa accepte o astfel de relatie: „Multi barbati privesc responsabilitatile in relatie ca un impediment la o viata fericita” - VIDEO

La fel ca si Marinela, artista stabilita in Romania are o inaltime de doar 1,60 metri.

 „Cand eram adolescenta complexam ca sunt mica de inaltime, din cauza cicatricii de pe obrazul stang, ca am sanii mici, ca sunt plinuta si tot felul de alti pitici pe creier.”, a recunoscut la un moment dat Nicoleta pe retelele de socializare.

Mariana Mihaila

Interpreta are de asemenea o inaltime de doar 1,60 metri. Totodata, sotul sau este cu aproximativ 30 de centimetri mai inalt decat ea.

Michaela Berdaga

Chiar daca nu este inalta de statura, datorita incaltamintei cu platforma sau a celei cu toc, bloggerita pare la fel de inainte ca un model de pe podium.

Sunstroke Project a lansat un „boom” muzical! „Yummy Mommy” - hitul care iti va da energie in aceasta iarna - VIDEO

Olga Verbitchi

Nu este un secret faptul ca interpreta este scunda, iar in presa pe peste prut aceasta este adesea numita „miniona”.

Articole din aceeasi categorie