22.05.2020
Top 7 cei mai bogati mostenitori ai miliardarilor din Rusia! Primul in clasament e un tanar de 29 de ani, cu o avere de 18 miliarde de dolari

Unii oameni, cu siguranta, s-au nsascut sub o stea norocoasa, fiind mostenitorii unor averi colosale. Revista economica Forbes a publicat clasamentul actualizat al celor mai bogati urmasi ai miliardarilor rusi.

Citeste si : Facultati care te pot face miliardar! Ce studii au cei mai bogati oameni din lume

Perfecte.md iti propune sa-i cunosti pe cei care peste cateva decenii vor conduce economia Rusiei, daca vor reusi sa pastreze si sa valorifice afacerile parintilor lor.

Yusuf Alekperov

Yusuf are 29 de ani si este unicul fiu al directorului general Lukoil, Vagit Alekperov, care e, totodata si cel mai mare actionar de la acest grup petrolier. Conform revistei Forbes, tanarul ocupa prima pozitie in topul celor mai bogati mostenitori din Rusia, cu o avere de 18 miliarde de dolari. Dupa spusele tatalui sau, Yusuf a plecat din companie in 2018 si nu va ajunge niciodata in fruntea acesteia.

Viktoria Mikhelison

Vicktoria s-a nascut in anul 1992 si este fiica mai mare a proprietarului „Novatek” si „Sibur”. Ea e mostenitoarea unei averi de 10,1 miliarde de dolari. Tanara si-a facut studiile la New York, e pasionata de arta si activeaza in acest domeniu. In 2015, in familia Mikhelison s-a nascut un baietel, astfel fratele Viktoriei are si el dreptul la o mostenire de 10 miliarde de dolari.

Jakhongir Makhmudov

Jakhongir este unicul fiu al lui Iscander Makhmudov, actionarul companiei metalurgice din Ural. Acesta poate mosteni intreaga avere a tatalui sau, care consta in 9 miliarde de dolari. Barbatul si-a facut studiila le Londra, a absolvit scoala de business Hult, revenind apoi in Rusia, unde si-a inceput activitatea in compania lui Iscander. De asemenea, Jakhongir a fondat compania „Inframain”, care se ocupa cu elaborarea solutiilor digitale pentru industria metalurigica.

Xenia Frank

Fiica mijlocie a coproprietarului „Novatek” si „Sibur”, Xenia, pretinde la o treime din averea tatalui sau - ceea ce inseamna 5,8 miliarde de dolari. Ea este casatorita cu fiului directorului general de la „Sovcomflot” si activeaza intr-o organizatie de caritate. Xenia are si cetatenie finlandeza. In anul 2013, Vladimir Putin a decorat-o cu ordinul Prieteniei pentru imbunatatirea relatiilor de colaborare dintre Rusia si Finlanda.

Copiii lui Suleyman Kerimov

Miliarderul Suleyman Kerimov are 3 copii - doua fiice: Gulnara si Aminat si un fiu - Said. In prezent, Said este proprietarul principalelor actiuni ale familiei si intra in componenta consiliului de administratie a companiei „Polus”. Fiecarui copil ii va reveni cate 5,3 miliarde de dolari din averea lui Suleyman.

Copiii lui Vladimir Potanin

Vladimir Potanin are 3 copii - Anastasiya, Ivan si Vasiliy. Fiecaruia dintre ei le va reveni cate 4,7 miliarde de dolari din averea tatalui lor.

Polina Galitskaya

Polina este fiica proprietarului retelei de magazine „Magnit”, Serghei Galitsky si unica mostenitoare a unei averi de 3,5 miliarde de dolari.

Citeste si : A aparut „Instagramul pentru bogati”. Ce ofera pentru 450 de lire sterline pe luna

Surse foto: Google.com





Articole din aceeasi categorie