01.06.2022
Top 5 cadouri pentru Ziua Copilului. Daca esti in criza de timp, sigur aceste idei te vor salva - FOTO

Culorile joaca un rol crucial in dezvoltarea creierului unui copil si fiecarui copil ii place sa deseneze si sa coloreze.

Ofera-le celor mici, o mare surpriza de Ziua Copilului!

Ziua Copilului se apropie si daca esti in cautarea unor idei de cadouri care sa-i surprinda pe cei mici, acest articol este pentru tine! Fie ca esti profesor sau parinte, ofera copiiilorl cadouri distractive si unice de Ziua Copilului! Veti gasi idei de cadouri la preturi accesibile, care sunt grozave pentru pungi cu bunatati si, de asemenea, jucarii educationale care vor lua ochii copiilor dvs. de la smartphone-uri pentru un pic.

De ce isi doreste Marina Carnat sa slabeasca? Afla ce face bloggerita pentru a scapa de kilogramele in plus: „Sotul zice ca arat bine, dar...”

1. Pusculita

Pixabay
Sa-i oferi o pusculita copilului tau este o idee grozava. Acesta nu va servi doar ca un cadou traditional, ci ii va invata si pe copiii tai cum sa economiseasca si sa foloseasca banii. Ii poti arata copilului tau cum sa puna bani in banca, sa-i acumuleze si sa-i foloseasca in beneficiul sau in viitor. Acesta va fi un cadou valoros pentru copilul dumneavoastra de Ziua Copilului.

Pusculita pentru Bani
Pusculita pentru copii D2643, metal, 9 x 13 cm

2. Carti
A oferi o carte cu imagini distractive sau o carte de povesti usoara poate fi un cadou excelent de Ziua Copilului pentru prescolari. Alege carti cu imagini atractive, personaje distractive si o poveste simpla. Aceste povesti vin si cu valori morale, care vor fi salutare in cresterea unui copil. Puteti citi povestea copilului dumneavoastra inainte de culcare in aceeasi zi, de fapt! Amintiti-va, cartile sunt adevarati prieteni ai oamenilor.

▷ Cele Mai Bune Carti Pentru Copii - Recenzii In Mai 2022

3. Cutie cu ciocolata
Intentionati sa oferiti copiilor vostri ciocolata cu lapte cadou de Ziua Copilului? Mergi si cumpara-le pentru ei. Daca va ingrijoreaza zaharul, asigurati-va ca cumparati o cutie mai mica legata cu o panglica draguta si colorata. Lasati copilul sa se rasfete cu dulciuri in aceasta zi; ai celelalte zile ale anului sa te asiguri ca mananca sanatos!

Buy Ultimate Chocolate Gift Box by Sweetworks – Packed with Adult & Kids  Favourites Chocolate Bars - Perfect Retro Chocolate Hamper, Birthday  Present, Thank You Gift Online in Indonesia. B091FLD442

Printesa Qatarului, Kasia Gallanio, gasita fara suflare in casa ei din Spania

4. Un ceas de mana cu desene animate 
Acesta este un cadou grozav pentru copilul tau daca il inveti cum sa citeasca ceasul. Se va simti mandru de acest cadou de Ziua Copilului, deoarece il poate face sa se simta ca un adevarat „adult” care poate citi ora. Alegeti un ceas care este dintr-un material care nu se poate sparge usor si care are pe el personajul de desene animate preferat al copilului dumneavoastra. Il poti comanda si online.

The 5 Best Smartwatches and Phones for Kids in 2022 | Reviews by Wirecutter

5. Papusi 
Fiecare fata vrea sa fie o printesa. Ei bine, cel putin pana la o anumita varsta. De ce sa nu-i oferi fiicei tale o papusa draguta printesa de Ziua Copilului? Poate fi Elsa din Frozen sau Cinderella sau Rapunzel din Tangled. Papusile printese vor face cu siguranta copiii mici sa tipe de bucurie.

Barbie baby doll! Barbie dolls & Barbie family routines - Videos for kids -  YouTube

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie