08.06.2023
Tom Holland - anunt neasteptat! Actorul ia o pauza de la cariera de actor. Afla care este motivul

Tom Holland a decis sa ia o pauza pentru o odihna binemeritata.

Actorul britanic a acordat un interviu revistei „Extra” in care a recunoscut ca va lua o pauza deoarece s-a epuizat dupa ce a lucrat extem de intens la serialul „Crowded Room” pentru Apple TV+.

„Desigur, a fost o perioada grea. Am explorat emotii pe care nu le-am mai experimentat pana acum. Si pe deasupra, eram si producatorul care s-a ocupat de provocarile de zi cu zi care apar pe orice platou. Acum mi-am luat un an liber. Acesta este rezultatul”, a explicat actorul.

Prima ei piesa are peste 100 de mii de vizualizari! Fata cu acordeonul, Reghina-Alexandrina: „A fost o combinatie din inspiratie, dar si munca cu profesoara mea” - VIDEO

De asemenea, el a adaugat: „Nu imi este frica de munca grea. Intotdeauna am trait cu ideea ca munca grea este buna. Si chiar mi-a placut. Dar din nou, serialul m-a obosit. A venit un moment cand m-am gandit: <<Am nevoie de o pauza>>”.

Thomas Stanley Holland este un actor si dansator britanic, cunoscut pentru rolul lui Lucas Bennett in filmul The Impossible, Thomas Nickerson in In the Heart of the Sea si Spider-Man in cele mai recente filme ale Universului Marvel.

Peste 50 de mii de vizualizari in doar 17 ore! Satoshi a lansat piesa „Dansam”: „Clipul este dovada clara ca interactiunea cu fanii e una speciala” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie