12.09.2019
„Toata plansa, in isterie...” Detalii curioase despre viata de cuplu a Olgai Busuioc impreuna cu iubitul ei german, Dominik
Soprana Olga Busuioc emana fericire si implinire de cand traieste o frumoasa poveste de dragoste cu partenerul sau originar din Germania, Dominik.

Cei doi locuiesc impreuna, iar de curand, s-au mutat la casa noua. Olga este incantata de viata in doi si nu ezita sa-i faca declaratii de dragoste frumoase iubitului ei.

Recent, prin intermediul catorva postari pe InstaStories, fosta sotie a lui Igor Stribitchi a impartasit urmaritorilor sai o istorie pe cat de draguta, pe atat de emotionanta.

„El (Dominik) era intr-o intalnire de afaceri. Eu, de obicei, nu telefonez daca nu e ceva urgent. Ieri am sunat de 5 ori. Dominik zice: „Imi cer scuze, cred ca e ceva urgent. Trebuie sa ridic (toti partenerii seriosi inteleg si asteapta rabdatori). Alo, draga mea, ce s-a intamplat?” Eu: Nu pot curata frigiderul. E tot patat si nu stiu cum sa-l descurc. Dominik: „Respira, lasa frigiderul in pace si relaxeaza-te. O sa vin acasa si o sa rezolvam.” Bine, zic eu, toata plansa si in istere.

A luat solutia si acum frigiderul e ca nou! L-a curatat in costum clasic, exact cum venise de la lucru. Imi zice: „Stii, ma gandeam eu, ce as fi vrut sa fac dupa multe ore de convorbiri, strategii, analize si solutii? Am gasit raspunsul: sa curat frigiderul.”, zice el, curatand cu ardoare suprafata din inox. 

Am ras tare mult dupa asta. „Esti speciala.” Cert e: Cad gasesti dragostea, toate sunt rezolvabile, solutionabile, tratabile, chiar si frigiderul.”, a incheiat artista.

Amintim ca Olga Busuioc si Dominik si-au afisat relatia pentru prima data in aceasta iarna. Anterior Olga a fost casatorita cu solistul AKORD, Igor Stribitchi. La fel ca si Olga, dupa divort, acesta si-a refacut viata, iar de curand a anuntat ca a devenit taticul unei fetite pe nume Luiza.

Citeste si: Olga Busuioc si iubitul ei, Dominique – un cuplu de invidiat. Iata cum s-au afisat cei doi la nunta unor prieteni din Germania

Citeste si: „Nu mi-e teama sa spun ca am devenit tatic”. Igor Stribitchi are o frumoasa fetita care ii seamana leit

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie