21.06.2022
Tineri, frumosi si plini de sperante! Vezi ce petrecere de vis au avut elevii liceului Nicolae-Milescu Spataru din capitala si cum a fost atmosfera la balul lor de absolvire - VIDEO

Dupa doi ani de pandemie, tinerii se pot bucura in sfarsit de balurile de absolvire a liceului. Elevii liceului Nicolae-Milescu Spataru din capitala au avut deja parte de o petrecere de vis. Tineri, frumosi si plini de sperante, acestia au depanat amintiri si si-au promis sa nu uite niciodata anii de scoala. Ce tinute au ales si cat timp le-au luat pregatirile, afla imediat din reportajul de mai jos, marca O Seara Perfecta. 

Pregatirile pentru bal au inceput cu mult timp inainte, iar cel mai important detaliu la care au atras atentia tinerii au fost tinutele. 

„Am cautat foarte mult aceasta rochie. Aceasta este prima rochie pe care am masurat-o si cea care mi-a placut cel mai mult”, Ecaterina Podlesnova, absolventa. 

„Rochia am cautat-o vreo doua saptamani, pantofii la fel. Deja machiajul si coafura mi-au luat vreo doua ore”, Maria Bass, absolventa. 

„Este rochia mamei mele. Cred ca este foarte frumoasa si am vrut sa o imbrac acum”, Iulia Sircu, absolventa. 

„Machiajul singura mi l-am facut. Am gasit rochia singura, cu vreo jumatate de an in urma”, Anastasia Ceban, absolventa. 

Si parintii absolventilor au ales pentru bal cele mai frumoase tinute. 

Au gandit ultima lor piesa aproximativ doi ani, iar acum au dat lovitura! Vezi cum suna melodia trupei Akord „Devocika dojdi”, dar si ce situatii imprezivibile au avut baietii la filmari: „Trebuia sa filmam intr-un iaz secat..” - VIDEO

„Am ales tinuta in 5 minute. Copilul meu mai mare mi-a zis ca vrea sa imbrac o rochia alba. Am intrebat de ce alba, nu sunt nici mireasa, nici absolventa. Mi-a zis ca vrea sa fiu frumoasa”, Olga Adam, mama.

Baietii nu s-au complicat atat de mult. Acestia au optat pentru tinute nu doar elegante, dar si comode. 

„Nu mi-au luat mult timp pregatirile. Demult am ales acest costum si am cumparat ceea ce mi-a placut cel mai mult”, Evghenii Lipan, absolvent. 

„Sunt in ghete, pantaloni, camasa si un tricou neaparat. Ca sa-mi fie mai comod, in loc de pantofi”, Anatol, absolvent. 

„Aceasta tinuta este una dintre preferatele mele. Nu am cumparat nimic din timp, aveam totul acasa. Pentru baieti nu e atat de complicat sa-si aleaga tinuta, insa oricum trebuie sa aratam prezentabil”, Ruslan Ciuprunov, absolvent. 

In toiul petrecerii, proaspetii absolventi au fost coplesiti de cele mai frumoase amintiri traite pe bancile scolii.

„A fost si greu, si usor, si trist, si vesel. A fost foarte diferit”, Maria Bass, absolventa. „Au trecut foarte repede. Sunt multe amitiri, momente bune si rele care m-au invatat multe. In principiu, imi voi aduce aminte cu bucurie”, Anastasia Cibotari, absolvent. 

„A fost minunat si avem multe amintiri placute. A fost o perioada excelenta din viata noastra”, Iulia Sircu, absolventa. 

Pe langa cunostintele obtinute pe parcursul anilor de studii, multi dintre ei au reusit sa lege prietenii pe viata.

„Sunt bucuroasa ca am invatat anume la aceasta scoala si am facut cunostinta cu aceste fete. Cred ca datorita scolii am devenit prietene bune”, Ecaterina Podlesnova, absolventa.  

Si daca unii inca se gandesc la un plan de viitor…

„Am idei, dar inca nu am decis”, Maria Bass, absolventa. 

Interpreta Sasha Letty este omagiata! Vezi ce surpriza a avut viitoarea mamica la miez de noapte, dar si ce emotii intense a trait - VIDEO

„Inca nu, dar cel mai probabil ca voi ramane in tara”, Anastasia Ceban, absolventa. 

Altii stiu exact ce vor face mai departe.

„Vreau sa aplic la Universitatea Tehnica a Moldovei. Voi alege facultatea de business si administrare”, Anatol, absolvent.

Cu totii insa sunt recunoscatori pentru cunostintele obtinute in toti acesti ani.

„Sunt foarte bucuros ca am incheiat, in sfarsit, acest an de studii. Sunt recunoscator invatatorilor si parintilor pentru ca au venit la balul nostru de absolvire”, Evghenii Lipcan, absolvent.

Seara a fost plina de emotii nu doar pentru absolventi, dar si pentru parinti si profesori. 

„Este foarte emotionant. Ma mandresc cu fiica mea, deoarece este absolventa. Emotiile sunt de nedescris”, Marina Sircu, mama. 

„Am emotii si ma bucur pentru toti absolventii. Le doresc fericire, sanatate, succes in calea vietii. Sa-si gaseasca fericirea. Tot ce-i mai bun”, Olga Adam, mama. 

„Imi doresc ca specialitatea pe care o vor alege sa-i ajute sa obtina o viata frumoasa. Dar sa nu uite ca trebuie sa-si gaseasca jumatatea. Sa fie fericiti in viata personala. Suntem mandri atunci cand vedem lista copiilor din clasa intai, iar printre ei se regaseste numele absolventilor nostri, care devenind parinti si-au adus copii in liceul nostru”, Govhar Buinitskaia, director liceul.

Iti da fiori! Aurel Chirtoaca a lansat o melodie dedicata razboiului: „Aceasta piesa este si un omagiu pentru cei care au luptat pentru tara noastra” - VIDEO

Iar dupa petrecere, tinerii si-au propus sa admire rasaritul soarelui, impreuna.

„Vom sarbatori si cred ca cel mai probabil vom merge sa intalnim zorii. Consider ca este o traditie ca absolventii din diferite scoli sa intalneasca rasaritul. Este ceva romantic si minunat”, Ruslan Ciuprunov, absolvent. 

Articole din aceeasi categorie