21.06.2022
Au gandit ultima lor piesa aproximativ doi ani, iar acum au dat lovitura! Vezi cum suna melodia trupei Akord „Devocika dojdi”, dar si ce situatii imprezivibile au avut baietii la filmari: „Trebuia sa filmam intr-un iaz secat..” - VIDEO

Ce-ar fi fost vara fara un hit de la Trupa Akord? Nu putem sa ne imaginam pentru ca baietii au lansat o piesa pentru sezonul estival, iar mai multe au povestit chiar ei in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

De aproape 2 ani, baietii de la Akord recunosc ca lucreaza la aceasta piesa: „Este o piesa la care lucram nu de o zi, si nu de doua, dar sunt deja in jur de doi ani si uite ca s-a copt inca din pandemie.”, explica Igor Sirbu.

Au vizitat una dintre cele mai frumoase gradini zoologice din lume! Familia Melnic - vacanta de neuitat la Madrid: „Avem asa o traditie in familie ca in oricare tara pe care o vizitam sa vedem gradina zoologica” - VIDEO

Aceasta a fost lansata in limba rusa pentru ca aceasta este limba in care a fost gandita si conceputa: „Noi cantam de fapt in toate limbile. Avem si in germana, sarba, rusa, spaniola dar si in engleza. Deci cumva si publicul nostru de pe online este un public vorbitor de limba rusa, care solicita, care ne scrie de fiecare data: „Noua ne place de voi, dar nu intelegem”. 

Si Eduard Malareu a afirmat ca sunt foarte solicitati inclusiv in regiunile in care se vorbeste mai mult limba rusa precum la Balti, in Ucraina si in Chisinau: „Daca e sa aproximez, atunci cu siguranta cam 40% din publicul nostru e vorbitor de limba rusa.”, a adaugat Igor.

Baietii au povestit si o situatie amuzanta de la filmarile videoclipului: „Noi am stabilit sa filmam nu la cariera, dar pe un iaz secat in apropiere de Chisinau, dar cand am ajuns era iazul cu apa.”, isi amintesc baietii.

Atat Igor, cat si Eduard urmeaza sa aiba vara aceasta o vacanta pe litoralul marii, iar pentru acest lucru Eduard spune ca deja s-a pregatit: „Mi-am pregatit 5 carti deja pe care imi doresc sa le savurez pe malul marii.” 

Interpreta Sasha Letty este omagiata! Vezi ce surpriza a avut viitoarea mamica la miez de noapte, dar si ce emotii intense a trait - VIDEO

Acestia au povestit si ce domenii de activitate si-ar alege daca ar fi sa fie vloggeri: „Eu as face vlogging pe retete, bucataria italiana, asiatica si tot asa. Mie imi place sa mananc bunisor si tot ce tine de bucatarie, imi place sa vad ce secrete au.”, spune Igor.

Eduard a ales insa alt domeniu si spune ca i-ar placea sa faca un blog despre sport cu transformarea sa, deci cumva ar fi si un blog motivational.

De asemenea, recent acestia au devenit si milionari in vizualizari pentru ca au trecut peste 1 milion la piesaNoaptea tarziu. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie