16.09.2022
Timothee Chalamet este primul barbat de pe coperta editiei britanice a revistei Vogue

Timothee Chalamet intra in istorie ca fiind primul barbat care a aparut pe coperta editiei britanice tiparite a revistei Vogue.

In imaginea de pe coperta celebrei reviste, in editia din septembrie 2022, actorul american poarta un colier din perle, fotografia fiind realizata de editorul Edward Enninful.

Intr-un interviu care poate fi citit in revista, Timothee dezvaluie ca Leonardo DiCaprio i-a dat cateva sfaturi legate de cariera atunci cand au lucrat impreuna la comedia Netflix „Don’t Look Up” de anul trecut.

 „Fara droguri tari si fara filme cu supereroi”, este sfatul primit de la Leo, spune el.

Prima aparitie in public a interpretului Patrick Hanganu cu iubita lui. Chiar daca a devenit de curand mama, tanara deja are o silueta de invidiat - FOTO

Timothee, starul din „Dune” si „Little Women” este cunoscut si pentru stilul sau vestimentar si outfiturile excentrice de pe covorul rosu.

Enninful spune ca astepta sa vina momentul ca un barbat sa apara pe coperta revistei de moda, iar asta s-a intamplat pentru prima data in istoria ei de 106 ani.

Intr-un interviu video pe care i l-a acordat lui Enninful, Timothee spune ca este o „onoare” sa fii pe coperta Vogue, la fel ca vedete precum Rihanna, Billie Eilish si Lady Gaga.

Natalia Barbu - revine in forta! Dupa doi ani de pauza, interpreta va lansa in curand o noua piesa. Vezi primele imagini de la filmarile videoclipului - FOTO

Timothee este primul barbat care a aparut pe coperta tiparita in Marea Britanie, dar unii utilizatori Twitter au amintit ca Zayn Malik a aparut pe o coperta digitala in 2018.

Iar editia din SUA a revistei l-a avut pe coperta in 2020 pe Harry Styles imbracat in rochie. Timothee a devenit un star international dupa ce a aparut in 2017 in filmul „Call Me by Your Name”, care i-a adus si o nominalizare la Oscar.

Articole din aceeasi categorie