10.10.2023
Sia, aparitie rara in public la cateva zile dupa ce a recunoscut ca suferit un lifting facial. Artista, de nerecunoscut - FOTO

Sia a fost fotografiata intr-o aparitie rara in public, in California, chiar la cateva zile dupa ce a marturisit ca a suferit un lifting facial. Autoarea hitului „Chandelier”, care ani de zile si-a ascuns chipul pe scena, este acum de nerecunoscut. 

Sia a purtat o tinuta colorata, la care a asortat pantofi sport pictati manual si o sapca roz aprins. Cantareata australiana a fost vazuta trimitand mesaje pe telefon inainte de a se pregati sa intre intr-o cladire de birouri din Sherman Oaks.

Pe retelele sociale, fanii si-au exprimat socul cand au aparut noile imagini cu vedeta lor preferata. „Arata mai bine inainte”, au reactionat ei.

Theo Rose reactioneaza dupa ce a plans la Vocea Romaniei, in urma unui schimb de replici cu Irina Rimes

Horoscop 10 octombrie 2023. Zodia care are dificultati financiar

Sia a dezvaluit saptamana trecuta ca a apelat la chirurgul estetician pentru un lifting facial, dupa ce de-a lungul vremii a recurs la tot felul de deghizari pentru a-si ascunde fata, deranjata de propria imagine. Cantareata in varsta de 47 de ani a urcat pe scena galei Daytime Beauty Awards din Los Angeles pentru a-i oferi „bunului ei prieten”, Dr. Talei, premiul pentru realizari impresionante in medicina.

A fost momentul cand vedeta a recunoscut ca a apelat la serviciile esteticianului.

„Sunt o vedeta pop care in mod normal isi ascunde fata, dar nu minte in privinta vietii private. Am trecut printr-un lifting uimitor facut chiar de Dr. Talei. El este incredibil. Si face atat de multa treaba buna, nu doar pentru vedetele pop”.

La randul sau, medicul a spus: „Nu stiu daca aveti idee cat de uimitoare este Sia ca persoana. Avem o multime de prieteni comuni si este intotdeauna impresionant sa auzi cat de multi continua sa spuna: „O iubesc, o iubesc, o iubesc. E uimitoare”.

Sia, care sufera de tulburare bipolara, a vorbit in trecut despre propriile batalii cu imaginea sa si a recunoscut ca „a tinut o dieta nebuna” pentru a se potrivi „stereotipului” care incadreaza vedeta pop.

Articole din aceeasi categorie