08.12.2023
Te-ai gandit vreodata ca poti avea o sedinta foto, dar fara fotograf? Cum a reusit o moldoveanca stabilita in Africa sa deschida o afacere unica la noi in tara - VIDEO

O moldoveanca stabilita de mai multi ani in Africa, a deschis primul studio de autoportret la noi in tara. Mai multe, vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Eu nu traiesc in Moldova de 15 ani. Cand m-am gandit sa deschid ceva nou, m-am gandit sa ma intorc aici, acasa. Este ceva destul de nou deoarece nu se compara cu nicio sedinta foto cu fotograf deoarece aici tu esti si fotograf si model. Tu ai doar telecomanda si cu ea faci poze. Te uiti in oglinda si faci poze asa cum tu te vezi, cum tu te stii”, a mentionat Xenia Mardanova, fondatoare studio.

De la inceputul pana la sfarsitul sedintei foto, procesul este unul simplu. „Avem o oglinda speciala in studio si este o oglinda cu secret deoarece aceasta oglinda nu se produce in Moldova deloc. O clienta poate sa faca mai mult de 5 mii de fotografii la o sesiune. O sedinta dureaza 45 de minute. Cel mai important este sa fii relaxata”, a spus Xenia Mardanova.

Diana Stoica este insarcinata! Cum a facut interpreta marele anunt: „Si totul capata o alta culoare” - VIDEO

Iar cel mai important instrument e telecomanda.

„O avem pe Alisa care iti pune muzica care iti place. Noi suntem bucurosi cand oamenii vin cu copii, cu animale, cu flori”, a recunoscut fondatoarea studio-ului.

Ideea de a lansa un asemenea studio a pornit de la pasiunea pentru fotografii.

Vanessa Hudgens, nunta in secret cu sportivul Cole Tucker. Cum arata rochia spectaculoasa pe care a purtat-o actrita -FOTO

„In luna aprilie am fost la Londra si am gasit asa un studio...”, a povestit Xenia Mardanova, fondatoare studio.

Articole din aceeasi categorie