08.12.2023
Vanessa Hudgens, nunta in secret cu sportivul Cole Tucker. Cum arata rochia spectaculoasa pe care a purtat-o actrita -FOTO

Vanessa Hudgens si-a gasit fericirea in bratele lui Cole Tucker, jucatorul profesionist de baseball. Dupa 3 ani de relatie, cei doi indragostiti au spus DA intr-un cadru restrans, iar mireasa a aratat fabulos.

Potrivit People, Vanessa si Cole s-au casatorit in mare secret, in weekend, pe o plaja din Tulum, Mexic.

Actrita in varsta de 34 de ani a distribuit pe Instagram primele imagini de la eveniment, iar fanii au ramas inmarmuriti cand au vazut-o in rochie de mireasa. Postarea Vanessei a adunat in doar cateva ore milioane de like-uri.

Indragita actrita a optat pentru o rochie de mireasa alba, creatie a celebrei Vera Wang, care i-a pus in valoare silueta fara cusur. Vanessa a optat pentru un voal lung de cativa metri, personalizat cu mesajul „Mrs T December 2nd, 2023” cu un font gotic.

„Ne bucuram atat de mult pentru tine!”, „Esti superba, Vanessa!”, „Cat de frumoasa poti fi!”, „Cea mai frumoasa mireasa”, „Mi-au dat lacrimile!”, i-au scris unii dintre fani, in timp ce altii au fost suspiciosi si au intrebat-o daca nu cumva asteapta un bebelus.

„Mi se pare mie sau e o burtica acolo?”, „Vine bebe?”, „Clar e gravida!”, sunt o parte din mesajele primite de Vanessa.

Articole din aceeasi categorie