08.02.2024
Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat si spune ca e "o chestiune de viata si de moarte"

Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.

Jack Sweeney foloseste date disponibile publicului pentru a urmari decolarile si aterizarile avioanelor apartinand unor persoane bogate si le posteaza o zi mai tarziu.

Avocatii lui Swift i-au trimis o scrisoare de incetare a urmaririi lui Sweeney, un student in varsta de 21 de ani la University of Central Florida, cerandu-i sa inceteze sa mai faca publice date despre locatia avionului privat al vedetei.

Taylor Swift - IMDb

Scrisoarea, emisa in decembrie, spune ca informatiile reprezinta „o amenintare iminenta la adresa sigurantei si bunastarii" lui Swift, numind-o „o chestiune de viata sau de moarte" pentru ea.

Aceasta citeaza numerosi hartuitori cu care a avut de-a face in cariera sa si spune ca datele le ofera infractorilor „o foaie de parcurs pentru a-si duce la indeplinire planurile".

Taylor Swift's Net Worth and Business Empire Explained

BBC nu a analizat in mod independent scrisoarea, al carei continut a fost relatat de presa americana.

Intr-o declaratie pentru BBC, Jack Sweeney a spus: „Nu intentionez sa fac rau". „De fapt, cred ca Swift are cateva cantece bune. Cred in transparenta si in informatiile publice ", a spus el.

Taylor Swift Touches Down on the Golden Globes 2024 Red Carpet | Vanity Fair

El a adaugat ca a primit scrisoarea de amenintare dupa ce mass-media a inceput sa analizeze cu atentie amprenta de carbon a lui Swift.

In 2022, Swift s-a aflat in fruntea listei celebritatilor cu cele mai mari emisii de CO2 ale avioanelor private, potrivit firmei de marketing digital Yard. Organizatia a constatat ca emisiile emise de jetul ei au fost de aproximativ 1.185 de ori mai mari decat emisiile anuale totale ale unei persoane obisnuite.

Taylor Swift sends powerful message to women on tour | CNN

Luna trecuta, un barbat in varsta de 33 de ani a fost arestat sub acuzatia de hartuire in fata casei lui Swift.

O purtatoare de cuvant a lui Swift a declarat presei americane ca postarile despre avionul ei sunt partial de vina.

„Nu putem comenta nicio investigatie in curs de desfasurare a politiei, dar putem confirma ca momentul in care a fost hartuita sugereaza o legatura", a declarat purtatoarea de cuvant Tree Paine.

Taylor Swift Tour 2023: per i concerti sceglie look di stilisti italiani |  Amica

„Postarile sale spun exact cand si unde ar fi fost ea", a adaugat aceasta.

Planurile de calatorie ale lui Swift au atras, de asemenea, o atentie sporita din partea fanilor in ultimele luni, din cauza turneului ei de concerte foarte mediatizat. Duminica, ea urmeaza sa zboare la Las Vegas pentru a-si vedea prietenul jucand in Super Bowl NFL, la o zi dupa concertul sau din Tokyo. Postarea lui Sweeney nu ofera nicio informatie despre cine calatoreste in avioane sau unde se duc calatorii dupa ce aterizeaza. El a urmarit, de asemenea, zborurile private ale altor americani bogati, printre care cofondatorul Microsoft, Bill Gates, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, si directorul executiv al Meta, Mark Zuckerberg.  

Taylor Swift rep slams Deuxmoi over Joe Alwyn marriage rumor - Los Angeles  Times
Articole din aceeasi categorie